maanantai 6. maaliskuuta 2017

PS Timo Soini tappoi SMP/PS poliittisen elämän.

6/3-2017.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.


Noniin...ny tuloo politiikkaaa..

PS  Timo Soini ilmoitti  eilen eroavansa puheenjohtajan paikalta. Kuulemma alkaa tehdä "jotakin muuta".
Soini  on viisas mies/poliitikko.
Vielä pari /kolme vuotta sitten PS :silla oli  tutkimusten mukaan noin 18 % kannatus, sitten  15...13...12..9..8  ja nyt taitaa olla jo  enää  vähän yli 7 prossaa.
Syy?
Kun menivät hallitusvastuuseen ja sen  ohessa käänsivät (Timo Soini ) takkinsa että  saumat ratisi. Mihin jäi Soinin..."piikkiiiiih  kiinniiih.....huudahdukset.....mihin    rajat kiinniiih   elintasopakolaisilta....reikka ulos eeuustaa......eeeuustaaah iirtiiii....kyylläääh köyhäät tietäääh.....Suomeaa kusetetaan....piiikkiiih kiinniiih......mihin  Soinin  nerokkaat lausahdukset.....käsijaaruuaaah.....metsään ollaaan menossa  Suomineitoneeen.....piikkkiiiih kiinniiiih..".
Soini on viisas  poliitikko.
Hän tietää, että tulevissa kunnallisvaaleissa  PS :set kokevat  todellisen  JYTKYTAPPION.  Hän tietää että eromalla jo nyt tarpeeksi ajoissa  jotakin voidaan kenties pelastaa. Se ei vaan enää auta herra  Soini.  Poliittinen pelinne on kohta pelattu.
Jos....:
Perussuomalaiset  eivät olisi menneet mukaan  "hallitusveljien" sanelupoliitikkaan , jääneet  oppositioon  suosiolla ja jatkaneet  "piikkiiiih  kiinniih."  agitaattoritori toimintaansa, niin heillä olisi tällähetkellä  25-28 % kannatus  puoluekentällä. Kenties  enemmänkin.
Timo Soini  tappoi SMP/PS  poliittisen  elämän.
Veikko Vennamoa  ei hymyilytä pilvien päällä.

Ekku Mattila.