perjantai 25. marraskuuta 2022

Huijjariasunnonostajat ketaleet.

 25/11-2022.

Ekku  Mattila.

Nasiiri.

Clairvoyant.

¤¤¤

Päivää  teille: Olen  jo pitemmän aikaa  meinannut  kirjoittaa    tänne  eräästä  aiheesta, koskien  huijariliikemiesten/naisten edesottamuksia  joita  ne  ketaleet  harrastavat  innokkaasti. Minulla  on noin  vajaan  20  asiakkaitten   eri  kertomukset ja  yhteistä niille  on  erilaiset  asuntokaupat.  Mmm:  Eronnut nainen  myy  yhä hyvässä  kunnossa  olevan  talonsa huijjaripariskunnalle ja kaupat tehdään. Nykyisin on  lakiin säädetty, että  jopa  6 kuukauden aikana, kun asunto  on myyty jollekin, niin  jos sen aikana  asunnosta  ilmenee jotakin pahoja   vikoja, niin asunnon ostajalla  on mahdollisuus  vaatia  hyvitystä  rahallisesti.  Tälläinen  lakipykälä  on hyväkin, varsinkin jos ja  kun ostetussa  asunnossa  onkin  vikoja joiden perusteella  maksettua kaupahintaa  voidaan  laskea, mutta...:

valitettavasti  löytyy  asunnonostajia  jotka   tahallisesti  haluavat ja  useimmiten  siinä onnistuvakin  ketalekonsteilla  tienata  rahaa huijjaamalla    asunnon myyjää/jiä.  He  väittävät, mukamas ja  "löytävätkin"  ostamastaan asunnosta  pahoja(mukamas)   vikoja  ja   vaatimalla vaativat  myyjän maksamaan heille  rahallista  korvausta. Yhteistä  heille  paksunaamoille on se, että  tajuavat  asunnon myyjän olevan heikkoluontoinen-eronnut.-herkkä-vastaanlaittamatoon henkilö jolle voi laskut  ojentaa........naamansa  hehkuen. Laskut  joille  ei ole katetta  ja koko  asia on tarkoin  suunniteltu. Ja  jos ja kun rahaa ei  heille  löydy  uhkaavat  oikeudella.  99 %  tälläinen  myyjä ja varsinkin  jos on nainen, maksaa, jos ei ennemmin, niin ainakin  kun kuulee ja saa  tulevan   oikeudenkäynnin haastelapun.

Kummallista on kuulkaas  seuraava: Noin  95 %  näistä huijariasunnonostajista, taikka  niiden kaukaaneen sukuhaaransa, löytyy kaukaa  maapallon  toiselta   puolen.  Tyypillinen  sellainen maa  on Intia. Sieltä  he ovat  muutaman sadan  vuoden aikana  levittäytyneet  sopulilauman  lailla kaikkialle sivistyneeseen maailmaan.....valitettavasti..... Tästä samasta  aiheesta  tulen(mme)  eräiden toimittajien yhteistyössä  keräämään  erilaisia  elämänkohtaloita juuri liityen esim  blogini  tämänpäistä aihetta  sivuttaen.  Mikäli teille  arvoisat lukijani (eilen oli  2900  lukijaa  24    tunnin aikana)  on  joitakin  tietoja  niihin  huijjariasunnonostajiin, niin  laittakaa  ne  nettiini, taikka sitten    tulkaa  henk/kohtaissti niistä  juttelemaan. Osoitteeni  tiedätte.

Ekku Mattila.