keskiviikko 16. marraskuuta 2022

Universaalinen rakkaus voittaa sodat. Rakkaus on ikuinen. Se ei koskaan häviä.

 16/11-2022.

Ekku Mattila.

Nasiiri.

Clairvoyant.

¤¤¤

Päivää  teille:  Kääppäilin  tuolla pelloilla  toista tuntia   ja sen aikana, taas, kuinkas ollakaan,  mieleeni  tuli vaikka mitä ja sen nyt paan ylös  tähän plogiini.

SOTA.  kautta  maailman historian on aina sodittu,   Kainista, joka tappoi  veljensä Abelin,  nykypäivään saakka ja sama  juttu jatkuu  edelleenkin.  Yksi asia on pistäny ns mua silmiin ja  uskon niin, teitäkin siellä. Miten  jo ensimmäisestä ja varsinkin  toisesta  maailmansodista  asti, juuri  sodista -tappamisista-murhaamisista-raiskaamisista,  puhutaan/kirjoitetaan,  somesta  puhumattakaan. Tuntuu  , varsinkin  nykypäivänä, että  sota on kaikkien  tärkein ja siitä  pitää(kin) puhua  lakkaamatta. Koko  ihmiskunnalla  ei ole  ns  kaikki  kotona.Tappamisista on tehty  lehdistön-radion-teeveen-somen  avulla   sellainen  välttämätön juttu, pieni sellainen, joka  kuuluu mukamas  meille   ja meidän  jokapäiväiseen  elämäämme. piru on meidät  turruttanut siihen että  murhata  saa. Tappaa  saa. Raiskata  saa.Varastaa saa. Huijata  saa ja että  lähimmäisen  kohtaan   pitää  olla kateellinen.  Sehän oli  syy  siihen kun  Kai  tappoi  miekalla  veljensä Abelin.  Paremman  uhrisavun  takia. 

Nyt kannattaa(si)  tehrä jotakin. Älkää  lukeko somen tappamisista, sodista, murhista, raiskaamisista. Älkää  kuunnelko  teeveen  vales-harhaan-johtamisista. Kaivakaa  sydämisistänne  se yksi  asia, universaalinen  voima.Kollektiivinen lataus. Se on siellä ja on aina ollut. Ottakaa  se  esille. Kutsukaa sitä ja se  tulee osaksi  teitä. Se on hyvyys ja kaikkinainen  rakkaus. Jokaista  kohtaan. Vihollistakin. Universaalinen rakkaus.

Ekku Mattila.