perjantai 18. marraskuuta 2022

Nukuin 14 tuntia......häh??.....ja mihin (taas) hävisi peltolenkillä 20 minuuttia mun rannekellostani?

 18/11-2022.

Ekku Mattila.

Nasiiri.

Clairvoyant.

¤¤¤¤

Päivää  sinne teille jokahittelle:  Aaatelkaa  ny...kävin eilen, niinkuin olen jo  maininnukkin, korvasisrahentovalakoosella, joka imeskeli  letkulla  mun oikeasta  korvastani vaikka  mitä  töhnää, jokka oli  se tukkinut  kokonaan.  No istu ja pala:    menin eilen  illalla  nukkumaan  kello  21,45, noin ja  heräsin ekakerran kello  02,30. Kävin hyysikässä  ja  takaasin maate  ja  heräsin noin kello 05,30 .Tarkoitukseni oli, kuten aina  ennen mennä jo  pellolle haalarit  päällä  kääppäilemään, mutta  ei. Menin  haalarit päällä sohvalle  nukulle ja  heräsin  12,15.!!! Siis:

Nukuin noin 14  tuntia !!!!!! En ikuna päivänä  oo  tollaistan  unimäärää  nukkunut.. .. Ja syy  on  tässä: Noin 2  vuotta  on mun oikeasta  korvastani kuulunut  torella  kovaa  ns  tinnitystä, vaikka  oikea  sana  on  aatanallista  kohinaa, koko ajan  ja varsinkin  juuri öisin.  Se on pitänyt mut hereillä  tehokkaasti   ja  unimäärä on ollut  noin  3-4  tuntia  yö.  Nyt kun  korvasta  lähti se  töhnä ja samalla  loppui se  kohina, niin  uni  tuli ja kunnolla.

Sitten  toiseen asiaan: Niin kauan kun muistan ja varsinkin  juuri lenkillä  ollessani, kuten tänään, on kelloni  melkein  joka kerta  ns jätättänyt  20 minuuttia.   Minulla  on ollut  kymmeniä ja taas  kymmeniä eri  kelloja  ja  kaikissa  sama  vika.......ne  pakkaavat  jätättämään sen 20 minuttia. Tasan  tarkkaan. Kuulemma  maailmalta  tulleiden  tietojen  mukaan  asiaan  liittyy  vahvasti  juuri se henkimaailma..Koska  sen  20 minuutin  aikana   saatan  olla  ihan muualla....vaikka  kukas  sen  niin  tarkkaan sanoo. .....mikä on syy.

Enny muuta. Meen  välillä  syömään. Muutaman  munankanan.

Ekku Mattila.