keskiviikko 30. marraskuuta 2016

Silmä silmästä......kö?.

30/11-2016.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.


Jotku tutkijat ovat laskeneet ,että  ihmisellä on  elämänsä aikana noin  300 henkilöä jotka  ovat olleet mukana entisessä elämässä. Nämä  300 ovat sellainen sisäpiiri ja niiden joukkoon mahtuu , ystäviä ,että vihollisia.
Luku on suunnilleen puolet ja puolet.
Siis ystäviä sekä vihollisia.
150...ja 150.
Tämä johtuu ns Karman laista. Jos jouduit kaltoin  kohdelluksi  entisessä elämässäsi  ja synnyttyäsi uudelleen tulet  takuvarmasti kohtaamaan molempia henkilöitä . Ystäviä ja  vihollisia. Joku entisen elämäsi henkilö kenties tappoi sinut  ja nousit ylös.....niin  sanoakseni . Uudessa elämässä tapaat  varmasti  "tappajasi" ja on onni sekä autuus ettet  sitä muista. Jos niin olisi ottaisit kirveen kauniiseen käteesi sekä iskisit. Kostaisit silmä silmästä periaatteella , kuten isossa  kirjassa sanotaan ...ennen uutta kirjaa. Viimeksimainitussa  kirjoitetaan ,että  jos joku tinttaa sinua poskelle, niin käännä toinenkin poski...pläts.....siis.
Kuvitelkaa tilanne:
Entisessä elämässä olit rikas sekä  hyvin toimeentuleva ihminen. Maita sekä mantuja  satoja hehtaareja, pankissa  rahaa säkkikaupalla. Kaunis vaimo.Lapsia  sopivasti.  Elämäsi oli onnellista sekä harmoonista.Terveyttä riitti ja kaikkea hyvää muutenkin.
Mutta.....pum!....
Yks  perskeleen kadesperse naapurisi tappoi sinut. Ampui   nuppisi hajalle  ja kuolit kerralla. Ja niin kului muutama vuosikymmen, parhaimmassa tapauksessa voi syntyä jopa noin vuoden kuluttua.Niin synnyit uudelleen, melkein samaan paikkaan sitä entistä elämääsi. Ja huhheijjaa.....!!?? Muutaman vuoden päästä muistatkin  sen kadesperse  naapurisi. Sen joka tappoi  sinut. Kaiken huippuna se retale nappasi  vaimosi, rahasi, maasi, kaikki jotka  omistit "ennenvanhaan".
Ja niin vuodet kuluvat.
Ollessasi  noin  18 ikäinen otat oikeuden omiin käsiin. Yksi iltapäivä  kääppäilet naapuriisi , hiljaa  hiiviskellen  ladattu ase kädessäsi  ja.....ja....PUM!
Maksoit  potut pottuina.
Voisiko   tämäntyyppiset  tapot, murhat ja muut  väkivaltatapahtumat johtua  entisessä elämässä   tapahtuneista  asioista.? Ja jopa niin  ettei niiden tekijä edes muista aikaisempaa  elämäänsä, vaan  sattumalta antaa isän kädestä jollekin.?...vähän sillai Karman lain mukaan..
Jännä asia eikö  juu?

Jatkuu..
Ekku Mattila.