maanantai 28. joulukuuta 2020

Maanantain kunniaksi vähän pulajan vanahasta ajantappoaseesta , jota kuvaillaan Intian pyhässä eepoksessa MAHABHARATA :ssa.

 28/12-2020.

Ekku  Mattila.

Aikamatkaaja.


Kävin tuolla  todella  koleassa   tuulessa  pellolla  kävelemässä  tunnin verran ja sen aikana (kuinkas  muutoon)  taas  mieleeni  tuli  ajan arvoitus. Varmasti teistä monikin   plogini lukijoista  jo  tietää  että olen (vissiin??)  ratkaissut  ajan  mysteerin...mitä se on..mistä se  tulee ja mitä se tekee. Tällä kertaa en  siihen asiaan  sen  enempää  keskity, taikka  vähän siihen liittyvään kuitenkin, joten mennäänpä  suoraan Intian pyhään  eepokseen......MAHABHARATA...(on tuhansia  vuosia vanha  eepos). Kirjan ja  siihen liittyvät  muutaman muun luin ensikerran Helsingin Karhupuiston  sivukirjastolla  noin vuonna  1976....noin. Jo silloin ihmettelin suuresti yhtä  kertomusta  jossa  sanotaan  miten kaksi valtavaa  armeijjaa  tappeli   keskenään  vuosi  tolkulla  ja koska molemmat  olivat  aika tasavertaisia  niin  mitään lopputulosta  ei meinannut  tulla. Mutta yhden  kovan  taistelun ollessa  kuumimmillaan  toinen, se joka  oli  pahasti häviöllä, taikka sen johtaja  tuumasi  suunnilleen   näin:

"Näyttää siltä  että me  häviämme....mikään ei enää  meitä pelasta....emme  kuitenkaan anna  vastustajan  voittaa meitä  ja siksi  tulemme  käyttämään  ajantappoasetta........jos  sitä käytämme  niin  vastustajat  voitetaan , myös me  ja samoin kaikki  mitä luomakunnassa on....maa häviää  olemattomiin...samoin  tähdet , aurinko   ja avaruus....koko  taivaanpiiri   katoaa  eikä se koskaan palaa enää....tulee  syvin pimeys  sekä kylmyys  .....mikään ei enää  liiku.....kaikki  on poissa ja  kerralla kadonnut..".

Onneksi  häviöllä ollut  taistelujoukon komentaja  ei  "painanut  ajantappoasetta". Kun  tämän tarinan  siitä kirjasti luin, niin  kyllä todella  mietin ja  tuumailin että onpas/olipas  hirvittävä  ase .  Vuosi tolkulla  pähkäilin  ja  (kuten olette  huomanneetkin)  niin  suunnilleen  5  vuotta sitten salaisuus  selvisi  minulle  ja  kului  lisää  parisen vuotta ennenkuin ns  uskalsin  laittaa  sen  seinälleni/plogiini. On  vähemmälläkin  syyllä  nakattu  meitä "pöpejä"  väärinymmärrettyjä  pöpilään. "Heiii  Ekku  on mukamas  ratkaissut  ajan arvoituksen.....viekää nopiaa  se  Törnävälle...nopiaa  ny ".

Olen  useaan kertaan  julkaissut  somessa  mitä/mikä/miksi  aika  on ja  tähän en  enempää muuta kun  hiukan selvennystä lisään. MAHABHARATA :ssa kuvaillaan   vain ajantappoasetta  (tarkemmin  sanottuna minä sen  näin  ymmärsin  ja  siitä  ilmoitin  julkisuuteen )  ja  käsitin   että  ajantappoase   on juuri atomin  salainen   hiukkanen ....siis   S(outo)kvarkki joka  tuottaa ja on aina  sitä tehnyt, juuri aikaa. Nähtävästi  jo 3000  vuotta  sitten oltiin keksitty mm miten  atomi  halkaistaan,  mitä siitä syntyy  ja  mitä tapahtuu  jos ja  kun S-hiukkanen  saadaan  rikotuksi. Vaikka  räjäytetään    vety/atomipommi ,siis  se halkaistaan  ja  syntyy  tavatonta  tuhoa  että kuolemaa. Mutta  S-hiukkanen  kvarkissa  ei  hajoa  silläkään räjähdyshetkellä. S-hiukkanen  on sen takia  99%  rikkoutumatoon, koska  se pitää koossa (aikaa)  koko  maailmankaikkeutta. Kaikkea  olemassa olevaa. Nähtävästi  on kuitenkin  tapahtunut  niin  aikoja  sitten ,että  jotkut  keksivät  sen miten    atomissa  oleva  S-hiukkanen , Kvarkki  saadaan  "halkaistua".  Ase oli/on  juuri ajantappoase...........Tässä hiukkasessa  on miljardeja  kertaa  voimakkaampi  voima  kun mitä esim  "tavallisessa"  atomin  halkaisussa  on. Voidaan  siis  huolestuneina  kuvitella  mitä tapahtuu   jos ja kun  S-hiukkanen (set)  kaikkialla  rikotaan  yhtäaikaa.!!! . Sitä  lukua  (megatonni)  ei voida  kirjoittaa  paperille sen takia koska  numerot eivät  yksinkertaisesti riitä.  Eikä  paperit  eikä aika.Vaikka olisi  nykyajan parhaimmat  tietokoneet. 

Eikös  näytäkin  nyt siltä että  c-19-mukamukaflunssakröhäviiruus  on  hyttyysen aivastus peloteluokassa  verrattaessa  sitä ajantappoaseeseen,??

Kysyy:

Ekku mattila.