maanantai 10. elokuuta 2020

Vähän pulajan tornini juurelta.

                                      Hellannlettas sentään.
Tulin äsken kasvihuonetyömaaltani, avasin harha/yle/television ja voihan poijaat/tytöt.
Meillä Suomessa on kauhia paikka kuallu korona/flunssa/tautiin 2 ilmeisesti monisairasta vanahusta.....ja yhteensä heitä on menehtynyt 333.
Kaiken huippu on tämä: Suomessa kuolee joka vuosi yhteensä noin 2500-3500 henkilöä ns normaaliin flunssaan ja juuri monisairaita vanhuksia yli 75 vuotiaita....Koska korona c-19 virusta ei ole vielä ns viljelty, niin siihen ei voi olla minkäänlaista rokotetta. Tuhansia vuosia on ollut flunssaviruksen "sisällä" c-19 koronavirus, jonka yhtenä tapauksena oli mm Hongongilainen sekä Aasialainen. Jo 3 vuotta sitten kirjoitin että koronajuttu on maailman suurin kollegtiivinen huijaus ja ihmiskunta on mennyt totaaliseen halpaan.
Kyseessähän on maailmalaajuinen uusivalta/ryhmittymä/Eu/CCCP/suunnitelma, jonka avulla järjestetään täysin uudeksi niin terves työläisorjat, uusi ajatusrakenne sekä uusi yksi kansakunta, kieli,raha, poliittinen älä sano vastaan vaan tottele käskyt.
Sairaatvanhuus//turhuuseläkeläiset/ "hoidellaan" makuuttamalla heitä paskavaipoissaan ilman lähimmäisihmiskonttakteja, vailla toivoa, vailla ihmisarvoa.
"Roskat" lakaistaan tieltä pois.
Kaiken huippuna. Peli on jo menetetty. Toivoa ei enää ole.


                                  



10/8-2020.
Ekku Mattila.
Aikamatkaaja.