maanantai 19. joulukuuta 2022

Millainen-mikä on Aura???

 19/12-2022.

Ekku Mattila.

Nasiiri.

Clairvoyant.

¤¤¤¤

Hyvää  iltaa :  Olen  paljon miettinyt  juuri sielun salaisuutta, mistä se tulee, mitä se on, missä se on ,miksi  se on ja minne se menee kun ihminen  kuolee. Tänään    aivan kun ns kirkkaalta taivaalta se  selvisi.Olkaa tarkkana ja  ottakaa  opiksi.

Siis:  Sielu  on  ihmisen  ja  kaiken  eläväisen  kehon  ulkopuolella  oleva aura..AURA. On aina luultu  että ihmisen  sielu  on esim sydämessä, jossakin kohtaa  aivoissa, käpyrauhasessa, taikka  hippostalamuksessa  pikkuaivoissa , kolmannessa  silmässä, käpyrauhasessa. Mutta ei.  kaiken elollisen  ns sielu  on kehon(jen) ulkopuolella, kuin  näkymätön ohut  muovikalvo, valoenergian  sisältämä  hengen  vaate. Suoja-energia-sähköinen- eloa antava  valokehä.

Muutkin  kun  minä, kaikki  meediot-näkijät-auttajat voivat  nähdä sen auran ihmisen  ympärillä. Sen  väri ja  voimakenttä  vaihtelee  suuresti, joskus  jopa  päivittäin . Sen vahvuus/korkeus   vaihtelee myöskin. On  selvästi mitattavissa  ja  esim  sairauksien  aikana, jopa  ennen  sitä, auran  korkeus  heikkenee ja  lopun tullessa  aura  katoaa  kokonaan.  Sielu  on poissa.

Minä olen aina nähnyt auran. Pienestä saakka. Jos    ihminen on esim sairastumassa  johonkin  tautiin, niin se  näkyy hänen auransa  heikkenemisenä- pienenemisenä-katoavana-surun  harsona ja silloin  ei voi enää  tehdä mitään.Esim  valokuvasta katsottuna   hävinneen  auran  näkee heti ja silloin  kuvan esittämä  ihminen on  kuollut.  Sielu-aura on  poissa. 

Auran  pitää olla  jossakin  "välitiloissa". Kuin odottamassa  uutta  kehoa. Energiakenttänä valmiina  astumaan esiin. Ottamaan  uuden kohteen. Antamalla sille  elämän-sielun.  Aura  on  ihmisen sielu. Eikä sekään koskaan häviä. Rakkauden  tapaan.