torstai 29. joulukuuta 2022

Todella outoa.......ekös juu??

 29/12-2022.

Ekku Mattila.

Nasiiri.

Clairvoyant.

¤¤¤¤

Torstai-iltaa  sinne teille jokaiselle. Ny taidan ottaa  aiheeksi  tänään  ufot-alue-joku muu-kukamitä häh..?Antakaas niin kerron Tulkaa mukaan  vaikka  tämänpäiväiselle  peltohiihdolleni, taikka jos  ihan tarkkoja ollaan, niin  kaksi päivää sitten tapahtuneelle. Kuten  minulla on aina  tapana, jo pellon   takia, hiihdän aina  määrätyn lenkin, noin  10 km ja joskus  eneekin. Jos  on ns  luistava  hankikeli. Tykkään hiihtää  pelloilla, enimmäkseen ja  joskus  ihan umpimettässä  kohellan,.

Siis: Oikeastaan menen  aikaan  8/3-2020, siis  noin vajaa  2  vuotta  sitten. Yhtä-äkkiä  minulta  loppui ns  voimat  tykkänään. Siitä kohtaa  oli kotiini  noin    2 km   ja  olin melkoisen  varma että sinnehän jään.Hangen päälle makaamaan henki pois. Ihmettelin että mikäs ny ja minkä  takia. Tavallaan olin valmis hyväsymään  oman "rippini"..että se on nyt tässä  ja  sillä  selvä.  Nojailin  sauvoihini, onneksi , sillä ilman  tukea  olisin kuuhahtanut hangelle makaamaan. Noin    15  minuuttia  odotin ja kun ei  "rippiäni"  tullutkaan aloin  taapertamaan  tupaani kohti, sinne pääsin  kovalla  vaivalla ja suoraaan  sohvalle  maate. Hyvä  kun kerkesin  haalarini  , mononi  , muut  yltäni  riisua.

Kun: havahduin  sohvani  vieressä  seisovaan kahteen  ihmiseen, kirkkaissa  vaatteissa ja  tajusin niiden olevan ambulanssihenkilöstöä jotka  vaimoni  oli  paikalle  kutsunut. ..ja  eikun pirssillä  S-joen sairaalaan jossa   tutkittiin ja syynättiin,  verenpaine  oli  katossa ja syrän hakkasi  130....yleensä  se on mulla   leposyke  jotakin  60.....juu. ..ja  aamulla  kotia, lääkkeitä  mukana...niitä  popsin  tasan  2 kuukautta  ja  roskikseen  ne nakkasin.......juu.

Jaatkuuuuu..

nony  tulee itse asia:  edellä  kerrottu oli ns  aasinsilta.....kaksi päivää   sitten sain  taas  samantyyppisiä oireita, kuten  silloin  8/3-2020, samassa kohtaa  suunnilleen, noin  2 km päässä  tästä  tuvastani, muttei nyt  niin  voimakkaita  kun 8/3-2020. Ja koska  olen  aina, noin vuodesta  1973  pitänyt  jonkinlaista lenkki-päivä-kirjaa, niin  minulla  on ollut ja on yhä  kiva niiden sivuilla  viivähtää. Tämän olen kuulkaas huomannut:

Melkein  tuossa samassa kohtaa, noin  2 km päästä tästä  asunnostani on todella  kummallinen-outo-ihmeellinen-ittumainenkin  paikka. Juuri  sen alueen sisällä  ollessani-hiihtäessäni-kävellessäni-minusta alkaa  tuntua, taikka  kehossani  ei  mukavalle. Ei ja ei. Tämä alue  on kooltaan noin  500  metriä,  kanttiinsa,  suunnilleen. 

Koska  olen   aikapoika  jo pikkuhiljaa, niin olenpas  alkanut tuota samaa  eihyvää  kohtaa  ns  kiertämään, kuten tänäänkin  tein ja ei mitään  mulle  tapahtunut. Hiihdin kun  nuaret  kollipoijaat, alle 27  vuotiaat ja olo  oli  ihan hyvä. Ei hätiä mitiä eikä se  "rippi" mua uhannut.  Ole  vuoden verran  seurannut  sekä itse itseäni  ns  tutkinut, siinä  pahassa kohtaa  ollessani ja sen pahan paikan  ohitse mennessäni....ja  tuumaillut.

Nyt olkaa  tarkkana.....varsinkin  ufoihin  uskovat:  Juuri sillä  kohtaa  etupäässä  taivaalla, noin  3  vuoden aikana  olen  onnistunut kuvaamaan  , jo  nyt noin  300  erilaista  ufoilmiötä.  On  selviä  ufomalleja, erilaisia  kummallisia  valojuttuja, jotka  vipeltää  taivaalle  sinnetänne ja muuta  kummallista  on tapahtunut sen, noin  500  metrin alueella.

Siis:  joku  heti äkkää: Onko silläkohtaa jonkunlainen "Kauhajoen"  Bermudan (heeheeh)  kolmio, jossa  nämä kaikki  tapahtuu  ja  joiden  voimakenttä-joku  aikaansaa  minussa  ne  kummalliset-ittumaiset  oireet...?....Onko  sillä kohtaa  pilvissä-taivaalla  useasti  piilossa  ufo ja minäpoika  liikuskelen suoraan sen  aluksen  voimankentän alla....?..häh? Sanokaas ny tekin jotakin. 

Kyselee: Ekku Mattila.