keskiviikko 7. joulukuuta 2022

Rakkaus ei koskaan häviä. Rakkaus on ikuinen. Mä rakastan sua.

 7/12-2022.

Ekku Mattila.

Nasiiri.

Clairvoyant.

¤¤¤¤

Päivää teille: Itsepäisyyspäiväkin meni taas,  pukunäyttelyineen ja  ollaan  hyvässä  etenemisuunnassa , ensin Joulua  kohden , sitten  kevät koittaa  sekä kesä.  Siis  valtakunassa kaikki  hyvin(kö?)....noh...justja just.....

Kääppäilin tänään  kello  05,00 :stä ulkona  pelloilla sinnetänne menin ja  välillä tuonnekin, erilaisten  ajatusten siivittämänä ja niin  kului  noin  4  tuntia. Mitä ny  välillä  koukkasin tämän  huushollin kautta, vaihdoin paremmat hanskat käteeni  ja taas  uudelleen pellolle.

Siis asia olisi  tämä: Rakkaus. ..mitä..häh, joku  nainen Lapualta  kiljuu..?....mitä  tuollainen   vanha  äijänketales  rakkaudesta  tietää.....Kauhajokinen   hamppi, sekopää, alinta pohjasakkaa, ei puhtoinen rikostausta...... On jännä asia kuules  O-. Olen asunut  tähän päivään mennessä vuodesta  1964, ensin Helsingissä  18  vuotta, sitten eri paikoissa pitkin/poikin Suomea, ulkomailla  myös. Ammattinäkijäksi "aloin"  ns päätoimisesti  vuonna  1973 ja siitä saakka  tähän päivään olen sitä "työtä"  tehnyt. Koska olen Nasiiri, siis  (mukamas)  saanut  "virallisen"  luvan  ihmisten auttamistyöhön,  henki-enkeltasolta, niin  sen  yksi haittapuoli, ja paha, on  muutamien  ihmisten (satojen/tuhansien ) meitä kohtaan  tuleva   viha  ,  viha, viha  ja  taas  viha.  Varmasti rouva O  tietää mikä Nasiiri on ??. Noh autan  vähän sinua  ja muutamia  kaltaisiasi jotka eivät sitä tiedä.

Nasiiri  on Jumalan valitsema   auttaja,  tietäjä, näkijä, parantaja, meedio,Clairvoyant. Tämä  "arvonimi"  annetaan  sellaiselle  henkilölle hänen  syntymästään  saakka ja se "ammatti" on ikuinen.  Minä sain sen Huhtikuussa  1946. Alahärmässä. Syntymäkunnassani. Saunassa maailmaan  pullahtaen. Kiljuen ja potkien. Kuten yleensä  syntymähetkellä tapahtuu.  Koska  Nasiirin-Meedion työnä on auttaa ihmisiä, auttaa parhaansa mukaan, niin maailmassa  oleva  piru ei sitä seikkaa  hyvällä  katso. Ei.  Ihan  melkein  alkumetreillä piru  alkaa  meidän tulevaa  työtämme  hankaloittamaan  ja yksi, todella  taitava  konsti on  muiden ihmisten hyökkääminen meitä kohtaan, sanoin huutaen/kiljuen, haukkumiseen, juoruilemiseen, ivahuutoineen, ala-arvoisine kommenteineen, vihantunteineen, räkätyksineen, solvamisineen, syljeksimineen,  Tälläinen ihminen, kuten   sinää, rouva  O, on  pirun  vallassa, aina ollut  ja  tulee  aina niin olemaan. Hautaansa saakka.

Mutta, eipä hätää rouva  O:  Me  voidaan  sinuakin auttaa. Jos otat  avun vastaan. Arvaas mikä se lääke  on jolla  sinäkin  voit parantua? Ahaa  siis  et tiedä. Nyt tarkkana: Työvälineen nimi  on rakkaus, Rakkaus, hieno  pyyteetön rakkaus. Rakkaus  ja  taas rakkaus.  Minä , Nasiiri  Ekku  Mattila  annan sinulle suuren määrän  rakkautta. Rakkautta. Ota se  vastaan ja parannut  vihastasi.  Ei sinun  tarvitse  tehdä yhään mitään . Ole vain siellä ja  luet  mitä kirjoitan juuri. Ihan  sinun  itsesi  sitä edes  huomaamatta  olet jo saanut ihanan   universaalisen rakkauden  kullanvärisen  näkymättömän  pölyn. Rakkauden  pölyn. Se on nyt  sinun  ylläsi. Se on nyt sielussasi , Se  on ikuisesti  sinussa. Eikä se koskaan häviä. Rakkaus  on ikuinen. Me rakastamme sinua rouva  O.....Mä rakastan sua. Kaikkea hyvää.Onnea  sekä menestystä.

Ollos  hyvä. 

Marana Ata.

Ekku Mattila.

Nasiiri.