torstai 27. huhtikuuta 2023

Hmmmmmmmm???? tuntuu uskomattomalta......Olimmeko Ufon sisällä kaffilla? 1993.

 27/4-2023.

EKKU.

Nasiiri.

Meedio.

Clairvoyant.

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Ottakaa  tukeva istuma-asento, sillä nyt  tulee senverran ihmeellistä   asiaa, tosiasiaa, ettei sitä meinaa  uskoa  kukaan....Olen tästä  vissiin kirjoittanutkin jo  aikaisemmin ja koska en ole ihan varma, niin uudistan sen.

Siis: Oli vuosi  1993, Huhtikuun alku,  kun minä ja  Vaimoni  siskon   mies Erkki  lähdimme hänen  autolla ajamaan  Joensuuhun, sillä hän  oli  tehnyt  puolittaisen kuorma-autokaupan ns keltaisen  pörssin  kautta.Matkaa  Joensuuhun  oli ja on yhä,  noin 500  km täältä Kauhajoelta. Päästyämme perille se  auto ei ollutkaan niin  hyvä kun  Erkille  oli  puhelimessa  vakuutettu  ja  eikun takaasin  kohti Kauhajokea. Ilman kuorma-autoa. Jo alussa  olimme  jutelleet  ufoista, humanoideista  ym , samaa  jatkoimme    ja  matka meni  nopeasti.

Ennen Jyväskylää  minä ajoin ja Erkki  nukahti. Kova kuorsaus  vaan kuului. Samassa  havaattin  kirkkaan,  sinertävän puoliympyrän mallisen  valon  meistä  vasemmalta. Se oli    metsän yllä noin  400-500 metriä meistä ja niin ,kirkas  että  Erkin  nenänkarvat näkyi.Ja minä  ihmettelin  kovasti. En Erkin nenänkarvoja , vaan sitä  kirkasta  valoa...heh..

Samassa  Erkki  heräsi. Molemmilta  pääsi  .." mitä ihmettä".....koska  me oltiin aivan   väärällä  tiellä, noin  50 km  Mikkelin suuntaan  menosssa.  Ja  tien sivussa  oli  viitta jossa luki Mikkeli   10 .  Erkki  manasi että olin ajanut  väärään suuntaan. Kunnes:  Edessä oli   tienristeys,  ja  siinä luki  tie numero 13 oikealle  ja  siis  sinne suuntaan. Koska kartastamme näimme että siitä  pääsee  takaisin ns  Jyväskylän  tielle jonka  kauttahan  pääsemme  Kauhajoelle....

Kunnes.  Oikealla  puolella  tuli  vastaan  huoltoasema  ja  tuumasimme  tankata  auton , juoda kaffia ja  syödä  pullaa ja sitten  kotia kohti.Tankkasimme  Erkin autoon  pensaa , yhdestä  mittarista, joka  sojotti sen aseman pihalla , ihan tankin  täyteen..

Jaaattkuuuuuuuuu:

Huoltoasema  oli todella  pieni  ja matala. Se oli  ympyrän muotoinen ja  hopeanvärinen. Sen  ns  räystäs  oli  vain  kunnolla  2,5 metriä korkealla. Jännää  oli se  koska  räystäällä roikkui  ns  kukka-amppeleita . Kukat olivat hienon punaisia. Todella  kauniita  ja niistä  kävi nenäämme  hieno tuoksu.Me  hämmästelimme   asemaa ja siis  sisälle.  Asema oli  kummallinen. Sen  sisällä oli  vain yksi  pöytä, pyöreä ja sen ympärillä  4    tuolia. Tuolit olivat  kuin sampanjalaseja  väärinpäin, siis  juomapuoli  alhaalla. Kummallisinta  oli kun niin pöytä ja  ne  tuolit  "kasvoivat"  lattialta. Ne olivat  kiinni  lattiassa.!!! Jostakin  ilmestyi nainen, noin  40 ikäinen,  jolle  teimme ns  tilauksen  ja  kaffia  tuli,  pullaa  ja  sokuria. Oli  sitten hyvää. Oli.

Ja  sitten  takaisin autoomme..kunnes....oltiin  just  lähdössä  kun  auton sivuikkunaan koputettiin ja se nainenhan siellä auton  vierellä seisoi...."unohditte vissiin maksaa  niin polttoaineen kuin  myös  kaffin....ja  voi että meitä harmitti. Erkki  kävi maksamassa  ja niin  Kauhajokea  kohti.

Jaaatkuuuuuu..

Koko  matkan ihmettelimme sitä pyöreää, hopeanväristä huoltoasemaa, sen  sisustaa, ym...kukista sen  ulkoräystäillä roikkumassa, Huhtikuussa,  noin 1-2  pakkasta. Ja  niin matka  jatkui  nopeasti.....ja  kaskas....matka  sieltä  asemalta, jossa  tankkasimme oli noin  360  km. Niin  toppasimme Kauhajoen   Aronkylän asemalla, sen mittarin eteen ja  rupesin  letkulla  bensaa  tankkiin  valuttamaan.....mutta....letku  ei toiminut..soli rikki...ei antanut  paljon mitään..koko ajan  toppasi. ja  sisälle  mää menin  asiasta valittamaan...

Mies  tuli aseman sisältä,  tökkäsi  bensapistoolin  Erkin Taunuksen  tankinreikään ja  tokaisi..."  heii....ei sinne mene kun vajaa  2 litraa bensaa.....tankki  on melkein  täynnä...."

!!!!!!!!!!!!??????!!!!!..

Erkki  kävi maksamassa  ja  tuli  autoon  naama  valkoisena.."mitä ittua  Ekku.....mutta  eiii...eiiii..mehän ajoimma  noin  350 km  ja  matkalla  kului  bensaa  vajaa  2 litraa  !!!!..tästä ei sitten  muille sanaakaan Ekku....piretään turpamma  kiinni........"

Jaatkuuuuuu..

Hmmmmmmmm???  sanokaas tekin siellä nyt jotakin??...Toisaalta  samantyyppisiä   (ufo) asioita  on  kerrottu  kaukana maailmalta.Vaikka  tämä  tuntuukin USKOMATTOMALTA, niin  sellaista vaan tapahtuu, näköjään....Hmmmmmmmm???....onko paree sittenkin ettette  kerro tästä  tapahtumasta..heheehehh...juu.......ny tairan mennä kohta maate. Hyvää  yötä ja kauniita uffo..eiku  unia....Huomiseen.

EKKU.




.