tiistai 27. kesäkuuta 2023

Talitintti otti tänään virkistävän vesisuihkun..........

 27/6-2023.

EKKU. 

Nasiiri.

Meedio.

Clairvoyant.

¤¤¤¤

Aika  jännä  tapaus, taikka kaksikin sattui  tänään , ylläolevana  päivänä. Nimittäin: Täällä jyrisi  muutaman kerran ukkonen , salama  löi ja kuten asiaan   yleensä kuuluu  ,  jyrinä   tulee  joka kerta  sen salaman jälkeen. Noh....tykkään aina istuskella  terassilla  kun on ukkonen, olen aina niin tehnyt, ihan pikkukersasta saakka ja yhä  nykyysinkin. Kummastelin  salaman jälkeistä  jyrinän  "ääntä".

sillä: se kuului   jotenkin  tähän tapaan.....pompompompompompompompom......ensin luulin jopa hetken aikaa  että  jokos  nyt  sota on tullut.....ääni oli todella  ikäänkuin  kovaäänisen  raskaan aseen ääneltä...jumputukselta...ja sitten  se  toinen asia....taikka mulle ainakin ensimmäinen  jonkalaista en ole  tähän mennessä  77,3 vee, koskaan  nähnyt. Aina olen luontoa tarkkaillut.aina....

Kun voimakkain sade oli  lakannut ja räystäiltä  tippui enää  tihkuamalla  vettä, niin  talitintti  teki  jännän  teon: Se lenteli  tippuvan veden alla  koko  sen  ulkorakennuksen  matkalta, noin  35 metriä sen  pituudelta ja  ihan selvästi  otti  virkistävän  suihkun.  Lenteli sellaista  ylös alas..ylös  alas,  räystään alla noin metrin päässä  siitä  ja kun  pääsi rakennuksen  toiseen päähän innoissaan  ravisteli  höyheniään.  Voi  että  se oli hieno näky.

Mitäs  tuumaatte  ny?

Onko kukaan samanlaista  nähnyt?

EKKU.