torstai 11. toukokuuta 2023

Elämä oli Lääkärillä ja elämä meni....

 11/5-2023.

EKKU.

Nasiiri.

Meedio.

Clairvoyant.

¤¤¤¤

Köhkööh....tämä  räkätauti-flunssa josta ole ns  kärsinyt  jo, vasta   12 päivää,  aikaansaa  sen, että muistot palajaa Sorrentoon.Sanoi Annikki  lähti, eiku  Tähti...

vuonna  1970  Hesassa  aikoinaan  mulla oli  3 kuukauden pituinen  jumalatoon köhä että oksat  pois  ja ainakin  pala larvaa.  Köhin  yötä päivää  ja ei  siinä auttanut  muu kun  mennä  Hakaniemen  yksityislääkäriasemalle,  soli siihen aikaan  siinä  Konela-Volga  talossa, ylin kerros ja siis  sinne  ..

Kun  lääkäri. soli mies,  näki ja  ennenkaikkea  kuuli , että se on kestänyt  3 kuukautta   jo,  mun hevosennätysyskäni hää sanoi...

Kirjoitan  teille  nuorimies  yskänlääkeresebtin. Siltasaaren toisessa  päässä  on  apteekki  ja  osta lääke..ja kun illalla  tänään menet  maata, istu  vuoteesi reunalla ja kaada  kerralla  suuhusi  sen lääkkeen ja takaan että se auttaa  heti, eikä  melkein....se tekee  sitten  90  markkaa   15 minuutin vastaanotosta , sekä  30 markkaa  lääke..

ja  tein niin:

Illalla  sängyn lairalla  sen  pienen  putelin  nakkasin naamaani,  se oli  noin  kunnolla  peukalon  kokoinen  lasinen  pullo.......huuups  ja  nukahrin...ja  kun aamulla  heräsin  kuuren paikkailla   olin  terves on olla  voi.....Räkätauti oli poissa. Se  pullo  teki sen että ja jota   vähäsen kummastelinkin, koska  en muutamaan päivään, enkä yölläkään tarvinnut  unta. Olin  kun  suursilmäinen  pöllö..huuhuuuuuuuuuu.

Ja:

Kului  noin  muutama  kuukausi  kun  Hesarissa  luki:  Eräs  yksityislääkäri  oli  salaa  prattiikassaan  myynyt  Hesan   hunsvoteille  huumeita, jotakin  ambfetamiinia-kokaiiinia,   jotakin. Kärysi siitä ja  sai  plinnaa  vajaa  2  vuotta....Siis:?? Samalla  menetti  lääkärinlupansa.  Kuulin  myöhemmin  että hän oli mennyt  kesällä  uimaan  Lauttasaaren rantaan, kun pääsi  linnasta pois, otti ja  hukkui.....Hmmmmmm?? oli  vissiin huonohko  uimari. Kiitoksia   kuitenkin  näin  jälkikäteen. 

Paransit mut.

EKKU.