tiistai 9. toukokuuta 2023

Rööh...rööööh..

 9/5-2023.

Ekku.

Nasiiri.

Meedio.

Clairvoyant.

¤¤¤¤¤

Iltaa. Jään  vissiin henkiin. Olen ollut todella, TODELLA   ixxmaisessa kunnossa Torstaista  saakka. !!! Kuumetta  jumalattoman paljon  ja  kahtena iltana   41,4 jolloin  Milla  soitti ampulanssin paikalle.   Ne  tuli ja mittas,  verta pakkiin ja taas mittas....keuhkoja  kuunteli  ja  taas mittas ja sanoivat...eikun Seinäjoelle keuhkokuvaan mutta sanoin että menen tänne  Kauhajoelle  sitten  Perjantaina......ja ne lähti, ilman mua. Tottakait  en mennyt  tänne  kuvauksiin. Tuumasin että kyllä se  tästä  taas.....vissiin. 

Torstaista saakka olen räkinyt räkää kurkustani   vattaan niin paljon ettei ole tarvinnut  ruokaa  syödä. Tänä  aamuna  paistoin  perunaa ja muuta  kattilan  täyteen, sipulia ja muuta ja  sen söin aamulla 06,00 ja menin soffalle  maate. Heräsin  kuuden tunnin päästä ja olin aika  hyvällä  mallilla. Ei enää  niin paljon  räittänyt. Nyt, ilmeisesti olen parantumassa, taas,  vissiin. Olisi jo korkea  aikakin jo.

6 päivää sairastelin  kovassa   flunssassa. En ole niin  sairas ennen ollutkaan. Vähää   vailla  etten  meinannut jättää ns kesken ja olla vaan....tyyliin että saas  kattua ny....paranenko...mitäs sitä sairaalaan makaamaan...ennoo sellaaneen...

Ääneni ei ole  edelleenkään ns kunnossa Römeää  mörinää. Kun  rantojen  asukkailla. Veneiden  alla asuvien.Parhaiten,  tähän saakka, on ääneni ollut poissa  muutama  tunnin, korkeintaan  päivän, muttei ny.  6  päivää  mörinää. Saas näkee  saanko  ääneni enää  ollenkana takaisin.???   röööh...rööh..

Ny meen  juamaan teetä.....pitkästä aikaa.

EKKU.