maanantai 11. syyskuuta 2023

"kaikenmaailman ennustajat ............mutta kyllä apu kelpaa kun on hätä, mutta heti ollaan kieltämässä "ennustajan" sanoma...kun tilanne selviää. Kiittämättömyys..jned..

 11/9-2023.

EKKU.

Nasiiri.
Meedio.

Clairvoyant.

¤¤¤

Terve taas:  vuonna  1993 ,  syksyllä, katosi  Ylistarossa (karhun kylässä)   eräs  mies ja  hänen vanhempansa  soittivat  minulle, ,kysyen  pojastaan  ja sanoin;: Hän on  pellolla  jossakin ladossa kuolleena. On hirttäytynyt. ..johon isä vastasi....."ehei Ekkuuu...soitin eräälle  kuuluisalle ennustajalla  Ruotsiin joka sanoi  että poikasi  on lähtenyt  pelivelkojaan  pakoon.."...ja kysyin  maksoiko  se paljon....??  500 kruunua.....vaan...ja sanoin..turhaan maksoit....poikanne löytyy  kun  viljat on  pelloilta  leikattu..kuolleena...

Ja niinhän siinä kävikin: 3  viikon päästä  eräs  maanviljelijä  pui  pelloilla viljaa, meni  latoonsa  käymään  ja  siellähä  se kadonut  mies oli.......hirttäytynyt..

¤¤¤¤

Noin vuonna  2015 katosi  Jalasjärvellä  vanhempi  "huonomuistinen" mies,  80  vuotias  ja  minulle  soitti  hänen poikansa  5 tuntia  isänsä  katoamisen jälkeen....Kurikkalainen  radiosema Paitapiiska  kulemma  kehoitti  niin tekemään,.....kysyin missä  hänen isänsä  asui  ja sanoin:

" Hän on lähtenyt sinisellä  autollaan oikealle  kääntyen, Tamperetta  kohden ja noin  kilometrin päästä käntynyt  oikealle. On  autossaan,  noin  500 metrin päässä,   koska  se on  jäänyt  kiinni  rapaiseen  peltotiehen...Johon isänsä   sanoi mulle.."

ehei....hän ei  ole koskaan  kääntynyt   Tamperetta kohden....aina  vasemmalle  mennyt Jalasjärven  keskukseen...olet  väärässä  Ekku...näkemiin"...klik,..

Ja  tuli seuraava  aamu  ja uutisissa  oli: kadonnut  löytyi.Hänen  oma poikansa, joka  on opettaja oman vaistonsa (mukamas)  ohjaamana   meni Tamperetta  kohden, kääntyen  kilometrin päästä oikealle  ja  sitten  vaistonsa ohjaamana   ajoi suoraan  peltotietä  eteenpäin ja siellähän  hänen  isänsä  olikin. Elossa  mutta  hämmästyneenä..."mistä tiesit  tänne tulla ?? hän kysyi  poijaltaan"..

Noh  soitin  samana  päivänä  pojalle, "joka  oman vaistonsa ohjaamana  löysi  kadonneen  isänsä"  (köh) ja  kysyin..".  et sitten  muistanut mainita kyläläisille että minähän ne ohjeet sulle  kerroin"..? ja sain vastaukseksi...."enhän minä voi..olen opettaja ja jos kaikki  kuulee  että  otan yhteyttä kaikenmaailman povareihin, niin  multahan menee  maine kerralla".

Näin:

Ekku Mattila.