keskiviikko 27. syyskuuta 2023

Kyllä taitaisi tulla kirveillä ns töitä.......heh.

 27/9-2023.

EKKU.

Nasiiri.

Meedio.

Clairvoyant.

¤¤¤¤

Eilisen  jälleen syntymä blogikirjoitukseni   sai  aikaan useita  yhteydenottoja ja  jokaisella  samantyylinen kertomus.  Myös heillä  oli ja on  henkinen  "vaisto"  että   se ja se, jo edesmennyt, jopa  aikoja  sitten, oli  syntynyt uuteen elämään   ja   liittynyt  kertojan  omaan  nykyelämäänsä.  Hekin  "tiesivät"   melkein  heti kuka on se "uusi"  tulokas  maan päällä ja joka kerta  se  on  kertojan  entinen  tuttu, jopa  , kuten minullekin tapahtui, kohtuun  menehtynyt  muutaman viikon  ikäinen  pienokaisvauvva. Tuntuu   samalla  sydäntä  särkevälle kun  tietää  lapsen menehtyneen  aivan uuden elämänsä alkuviikkoina, mutta samalla  ihana  tunne että  hän saa uuden mahdollisuuden, uudessa  perheessä. Uudessa  ympäristössä. Näitä samoja  kertomuksia, kuten minullakin on ja varmasti teillä joillakin siellä, on eniten  dokumentoitu  Intiassa. Syy saattaa  olla  Intian  suure ihmismäärän, jo noin  1,4 miljardia.  On  tutkittu ja myös  sanottu  miksei ihmiset  muista-tiedä  entisen elämänsä  tapahtumia ja  mielstäni syy on seuraava.

: Jos  joku  joutuu  vaikka  henkirkoksen uhriksi, kuolee  pois ja  seuraavassa   uudessa  elämässään  "muistaa" kuka  keeveli minut  tappoi  kirveellä-ym-tavalla niin  eikö olisi  suuri vaara  että  "murhattu"  kirves  kourassaan menee  ja........tums..??  kostaa. Toinen  syy  saattaa  olla, jos  Karman laki  on totta, niin eikös sen  "lain"  puitteissa  syyllinen saakin  rangaistuksen  automaattisesti....tumps?

Syntyisi jumalatoon  meteli ja sekarorto  kun  ne kaikki  edellisen  elämänsä  "kirveellä" tapetut  heiluisivat koston vimmoissaan   syyllisten  kimpussa. ..tumps....tumps...tumps....auts..

Eikös  vain?

Ny  meinaan  kirjoittaa  tähän plogiini  vähän autoasiaa.....koska  silloin  kun piensähköoppia  opetettiin  kansalaaskoulussa,  Alahärmän  Voltissa  1955, niin  taisin olla salaa  koulun  keittiön halakopinon takana   tupakilla...

Siis: heetkineen  vaan:

Ekku Mattila.