lauantai 30. syyskuuta 2023

Mene Valoa kohti Rasmus Takaluoma. Siellä on taivas.

 30/9-2023.

EKKU.

Nasiiri.

Meedio.

Clairvoyant.

¤¤¤

Hyvää Lauantai-iltaa  teille: Jumalalle kiitos  kun Rasmus Takaluoma  löydettiin ja  voidaan  siunata  kirkkomaan multiin. Jokainen  voi nyt huokaista  helpotuksesta, myös omaiset-suku-koska  tapahtumalle  nyt  voidaan laittaa piste......Das  End.

Mutta:  Somessa on aamusta saakka  näkynyt  tietoja  ettei Rasmus  Takaluoman  tapauksessa  epäillä  rikosta  ??!!.............!!!???....Miten niin  ei epäillä  rikosta..??  Ruumiin jäänteethän löydettiin  vasta  muutama   tunti sitten  ja  "  ei epäillä  rikosta" ??  Tuollainen  ilmoittelu   on  aika erikoista. Tekee  mieleni  sanoa-lainata Jope Ruonansuun yhtä  musiikkikappaletta....."ajatelkaapa  ite".....Kun  kuolemansyyntutkimus on tehty, niin vasta  sen jälkeen  voidaan -jos  voidaan, sanoa  niin.

Meillä oli vakaa tarkoitus  mennä  noin 3  viikkoa sitten naaraamaan  Kangas-Annalan sillalta  Alahärmän suuntaan, mutta emme saaneet  venettä. 


Sillä: 459/1973,  EU-säädökset :

ja:

948/1973 .....pakottaa  viranomaiset  noiden  asetusten mukaan,   aloittamaan oikeustieteellinen  kuolemansyyn  tutkinnan  , jonka  tekee  alan asiantuntijat ja se kestää tapauksesta  riippuen  useita kuukausia.  Yhtenä  kriteerinä  asetuksissa mainitaan...."kuolema on  tapahtunut  epäselvissä  olosuhteissa, eikä  minkään sairauden  johdosta".

Nyt Rasmus Takaluoman maalliset jäännökset   ovat  kylmähuoneessa odottamassa  oikeuslääketieteellistä kuolemansyyn  tutkintaa  .  Niiden  päättyessä  voidaan  olla  99 % Rasmus  Takaluoman  kuoleman syistä  ja  seurauksista, somesta  piittaamatta.

Surunvalitteluni  Rasmus  Takaluoman  omaisille. 

Ekku Mattila.