torstai 21. syyskuuta 2023

Tätä seuraa kun ei kännykän navikaattori ei pelaa.........

 21/9-2023.

EKKu.
Nasiiri.

Meedio.

Clairvoyant.

Iltaa:  Mulloli  tänään asiaa  lapualle, Kuljuntielle ja  oli sovittu kellon  aikakin, 12,00  joten  eikun 2  tuntia  ennen, onneksi,   mää  aamulla lähdin.  Olen  aina  lähtenyt  ajoissa  autolla,  senverran   ennen, että jos  rengas  puhkeaa, taikka muuta  tulee  vanhaana autopaskaan.  Olen  3 kuukautta koettanut korjaa  vanhaa  mersukatiskaani, sekä kahta  varavarasaappiani, mutta ehei.... Mersun  piti eilen   tulla  valmiiksi.....entuu valmiiksi ...se  sanoi...en tuu  sun kanssa  tien päälle  ja  tänään aamulla  jouduin  ottamaan  autokorjaamon vanahan foorttin. Soli ja on vm  1985,  rupinen ja  lommooneen ja  iesuksen  kovaa ääntä pitää, mutta  näköjään siihenkin tottuu...meinaan  kovaan  moottorin  jyminään.

Siis: Ensin kävin kuvaamassa Nurmon  komiaa kirkkoa ja sitten  tielle  7041 joka vie  Lapualle,  joen toista  puolta.....mutta.....minäpoika eksyin ja pahasti. Menin leuka  pitkällä  Lapuan  ohitte ja jollakin oudolla  tavalla , joka on mulle niin tuttujuttu,  olin menossa  kohden Tamperetta.....Juu....Ja eikun  vääntämään  rattia  toiseen suuntaan....ensin  kohti Hyllykalliota ja sitten Seinäjokeen ja sitten taas  uudelleen  lapuaa kohti mutta  nyt menin  tie  19...ja  kaskas....osasinkin  Kuljun tielle,  30 minuuttia  myöhässä  että  juu.

Pankaas arvaan että meillä oli   talon  väen kanssa  sitten asijaa. Melekeen  3  tuntia  me  praatattiin  että ikkunaverhot  väpäji, kaffia juatiin ja  hyvää  karialanpiirakasta  naamaan . Ennenkuin haavaatinkaan  oli  aika  vierähtänyt  niin nopiaa  että  kaffista kiitin  kättä puristaen  ja  takaasin tien päälle. Voi  poijaat ja  miksei  flikakkin  että meillä oli asiaa  ufoista ja  kaikesta  muustakin. Lentämisestäkin  puhuttiin ja  vaikka mistä.Oli  sitten hieno päivä. Vanaha  foorttirämä  kesti hyvin  noin  300  km reissun ja se  on kuulkaas  varmakin juttu.  Kyllä  foorti  pelaa.

Ennytmuuta.

Hyvää illanjatkoa.

Ekku Mattila.