tiistai 7. syyskuuta 2021

Outoa eikös juu???

 

Tämä kuva on kuulkaas sitten aika jännä. On vuodelta 1986-taikka 87 ja paikassa Jalasjärvi-Ahonkylä. Oli kesä ja olin juuri tullut 20 km juoksulenkiltä. Oikeaa polveani sekä lonkkani särki aikalailla. Naapurini tuli tupaan ja otti kamerallani, jossa ei ollut ns HIHNAA, koska kamera oli pienikokoinen/taskumalli.
Kun kuva kehitettin tuli mukaan kummallinen/outo/jännä "röngtenkuva" mun oikeasta jalastani jossa näkyy selvimmin juuri lonkka-polvikipukohdat.
¤¤ Eräs asiakkaani, lääkäri, tutki kuvaa ja sanoi ettei siinä näy luiden kohtia, vaan jonkinlainen sähkö-mangnetismi-juttu, kuin siihen aikaan jo esillä ollut kirliankuvaus, jossa voimakas ihmisille turvallinen sähköjännite . Kuvan kohta laitettiin metallilevyn alle , esim käsi ja sitten kuva otettiin kohteen yläpuolelta.
¤¤
Tuota kuvaa on ihmetelty kovasti ja ihmetellään yhä. Toinen kummallinen kuva tuli esille Järvenpäässä, (1977 )jossa istuin kirkkoherra Ilmari Kiannon vieressä sohvalla ja meistä otettiin valokuva. Kun kuvat kehitettiin niin minun pääni yläpuolella oli mahtavan hieno/kirkas/sädekehä. ...tuotaaaaa.....Ilmarin pään päällä ei mitään näkynyt...
Jännää on myös kuvan salaperäinen kohtalo. Se vaan otti ja katosi jonnekin, eikä ole enää esille tullut.
¤¤
ainiin.....sylissäni on "monirotu-joku-koira" Pepi. Se ilmestyi samana iltana meidän vuokratalomme rappusille, oli siinä koko yön ja aamulla me sen jo "aroptoimma". 1985- 1989...ja rip.


7/9-2021.
Ekku Mattila.
Nasiiri.
Aikamatkaaja.
Clairvoyant.