torstai 11. marraskuuta 2021

AUTS..........

 

Huamenna tulee taas Perjantai 13/11-vuasi 1959...tuos allaolevassa kuvassa on väärä vuosi...se on 1959, kun ammuin ns ritsalla kuvan kaltaisella "määllyllä", jollaisella kiinnnitettiin piikkilankoja airan seipäisiin kiinni.
¤¤
olin tehnyt voimakkaan ritsan jollaisella noita määllyjä ammuskeltiin ties minne , minä tähtäsin kotini ulkoportailla olevaa rautaista lapiota ja nähtävästi määlly tarttui liian lujasti kumiin kiinni, eikä irronnut kun lapiota sihtasin ja takaasin tullessa siinä kumissa edelleen kiinni ollu määlly, irtosikin ja upposi mun oikeaan silmään......plöts...kokonaan sisälle. Oli kahta vajaa ettei se menny aivoohini ja jos....??..Se mälly saatiin pois Seinäjoen silimäklinikalla......auts.
¤¤
Ja eikun nopiaa Alahärmän kirkolla olevaan Niirasen lääkäriin, joka heti passitti mut Seinäjoelle, lättähatulla menin Raili siskoni kanssa ,jossa olin noin 4 viikkoa yhtämittaa...Olin kaksi viikkoa sellaisessa vetohäkissä, seliälläni , jonka sisällä oli mun pääni, kuin katiskassa, koska en saanu liikkua lainkaan. Mun silmäni leikattiin Sunnuntaina 15/11 ja se onnistui niinkin hyvin ettei silmääni tarvittu poistaa.......Ny siinä on sentään ...hmmmmm??....jonkinlainen näkö....juu.
¤¤
"pahin" hetki oli se kun en voinu/saanu nousta sängystä kahteen viikkoon ja muutama sisarhentoinen valakooneen pesi mut märiällä rätillä...joka paikasta.....köh....voi että mua hävetti niin ja kun tuli pikku/isoohätä niin peffani alle sellaastee lituskaaseet muaviastiat.....kääk......
😊😊



11/11-2021.
Ekku Mattila.
Nasiiri.
Aikamatkaaja.
Clairvoyant.