lauantai 27. marraskuuta 2021

"Varokaa heitä"........älkää menkö liian lähelle.

 27/11-2021.

Ekku Mattila.

Nasiiri.

Aikamatkaaja.

Clairvoyant.

¤¤¤¤

Voi  herranen aika    sentään...!!!!!???....tulin hetki sitten S/joelta, mutta sitä ennen  piipahdin  Kurikkalaasessa   firmassa jossa  juttelin  noin  20 minuuttia  kahden  tutun  kanssa.Toista  (sanotaan häntä vaikka Ossiksi) en ole  nähnyt/tavannut   kun viimeksi   6  vuotta sitten ja sen toisen  (Niilo)  näin/juttelin  viimeksi   eilen.

Jutellessamme  olin heidän kahden keskellä, vasemmalla  Niilo ja oikealla  puolen  Ossi. Heti aluksi  , tottakait  keskustelu  siirtyi  niihin xxooookuuutuuksiin ja  molemmat  kummastelivat kun  kuulivat etten ole ottanyt,  enkä otakaan  ainuttakaan  giiiiiigggiää.  "Se on todella  vaarallista  kun et ota, he sanoivat yhteen ääneen....todella vaarallista.....saat  goooorööönaan  ja  se  saattaa  tappaa  sut"

Sekä   Niilo   että hänen isänsä ovat saaneet  sen kolmannen  giiigiiin   viime viikon  Keskiviikkona   ja  nyt Niilon isä makaa  petissä  kotonaan......"on  loukannut  jalkansa.....liukastui  portaissa ".  Ossi  taas  kertoi että ei ole oikein kunnossa koska  on joutunut  hoitamaan  vanhaa/sairasta  Äitiään  jo  9  vuotta........."vähän  meinaa  niinkuin  päästä  sillai  vipata  ......ja kaulasta  nykii    sanoi  Ossi".

Noh.....nyt  mennään  siihen, itse   asiaan etten sanoisi :

Lähdin siitä    ajamaan S/joelle, Kauppakadulle jossa minulla oli  tapaaminen. Se kesti, meinaan se tapaaminen  noin  2 minuuttia  ja  lähdin takaisin  kauhajokea  kohti......mutta.......!!! ....Sain kummallisia  kohtauksia ja heti tiesin mistä  ne  johtuivat, päässänin ns  vippasi,  henkeen otti, sydän löi    ja  muljahteli ,ainakin  130:piä , jossei  eneekin, oli  kumman  kuuma  tunne  ja  kurkkuani kuristi  ittumaisesti.  Nämä kohtaukset   kestivät    viitisen minuuttia  ja    minun oli   pakko  pysähtyä  sopiviin  paikkoihin   ja ns  vetää henkeä.......Sen  matkan aikana (  45  minuuttia)  S/joelta   tänne Kauhajoelle jouduin  toppaamaan  kuusi  kertaa, noin  viideksi minuutiksi kerrallaan     ja  kotiini  pääsin jotenkuten.  Nytkin  on yhä  pienimuotoisia  kohtauksia  yhä, että  näin.

Somessa(han)  puhutaan  että moni joka on  ollut samanlaisessa  tilanteessa  kuten  minäkin, ovat saaneet samanlaisia  kummia  kohtauksia  pian sen    jälkeen. Mitä  niissä  giikkijutuissa  on?? Tuntuu  ja olenkin aika varma  että niissä on ainakin   jonkinlaista  "atomi-säteilyä"  joka  purkautuu  sen ihmisen  elimistön kautta  ympäristöön.  Tämä   taas tarkoittaa  että jokainen  , joka  on saanut/ottanut  kolmannen googootuusgiigin ovat todella  vaarallisia  ympäristölle ja  heidän  kaulaansa pitäisi  ripustaa   VAROKAA  MINUA   kyltti.

Ekku Mattila.