perjantai 19. marraskuuta 2021

Minun seinälläni olisi muutama tarkempi lisäkuva tuosta "jostakin". Aika erikoista eikösjuu? Näkyy laiha kaareva hartianseutu, kapea metallinen niska, suuri metallinen pää, silmä josta heijastus, jännä leuka, kuin jollakin eläimellä, oikea käsi on koukussa ja vasentakin vähän näkyy...mikä toi "joku" on...? Se ei ole heijastus, sillä aurinkoa ei näkynyt vielä. Suunta Koilinen.

 

Kääg.....
Eikös olekin kieltämättä samaa näkyä ?
Alimman, oikeanpuoleisen kuvan otin tänään aamulla meidän pellon nurkalla/taivaalta.
Gääääg..
🤔🤔👽👽🤔🤔
¤¤
kaksi muuta kuvaa ns kuvakaappasin netistä.



Noniin....
äsken kävi yksi tuttu pariskunta Seinäjoelta,naamat valakoosina, joka johtui mun tämänaamuisesta "kummallisesta jostakin".
He ovat, kuten vannoivat alusta saakka ovat lukeneet, niin mun blogiani, kuinmyös seinääni seuranneet kohta 8 vuotta ja kovaan ääneen sanoivat:
"Ekku perskeles...nyt olet päässyt/joutunut todella kovaan humanoidisakkiin ja sun kannattaa olla varovainen mitä seuraavaksi teet...älä mene herran tähden liian usein pellolle kuvaamaan koska siellä paikassa saattaa olla jotakin joka sopii vain heille.....humanoidelle....huomaatko Ekku miten tuossa aamuisessa kuvaassasi on ilmiselvä Terminaattori , kiiltävinen haarniskoineen.....voi jumankautta Ekku...."
¤¤¤
Myös vaimonikin on hiukkasen huolissaan minusta.....ties mitä otuksia sun eteesi tulee........jos ne nappaaa sut......"
¤¤¤
Noin 5 minuuttia jopa funtsasin aamuista kuvanottoani pellolla...meinaan että laitanko sen lainkaan someen kaiken kansan ihmeteltäväksi......voi ne Seinäjoen "tortsyn" alan ihmiset mun (taas) nuppini tarkistukseen raijata/kutsua. Kuitenkin asiassa on aika hieno pointti:
¤¤
Nyt minulla on , varsinkin ufo-aiheista tekstiä/kuvaa niin paljon ,että siitä pelkästään voisi jo 300 sivuisen kirjan kirjoittaa. Muutenkin olen jo kirjoittanut 5 ns "kässärin" väsätä ja saattaa olla että niiden aika on aika piankin.
Näillä siis mennään.
👽👽



19/11-2021.
Ekku Mattila.
Nasiiri.
Aikamatkaaja.
Clairvoyant.