sunnuntai 27. helmikuuta 2022

Nyt olisi Nasiiri Ekku Mattilalla töitä. Eurooppa on kohta tulessa.

 27/2-2022.

Ekku Mattila.

Nasiiri.

Aikamatkaaja.

Clairvoyant.

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Niinkuin kaikki   tietää Ukrainassa  on  täysi sota  ja sen on aiheuttanut/sytyttänyt Venäjän  ressa puutiin,joka mitä ilmeisemmin  on  saanut jonkunlaisen/asteisen  aivoverenvuodon  , kun  näin on tehnyt.........Varmaa on se ettei  mies ole  henkisesti  terve  enää ja onko koskaan ollutkaan. Kaikki hänesta  otetut ja  nähdyt  naamakuvansa  suorastaan  hehkuvat  jonkinasteista  ,  psykopaattiakin  pahempaa, ei ihmismäistä  näkymää.  Kasvonsa ovat  aina olleet  niinkuin  lasia. Täysin  tunteettomat. ...mutta  paitsi  nyt, noin viikon aikana  muuttuneet   täysin  ja totaalisesti.

Nyt  herrasta  hehkuu  tavaton raivo ja  uhka, raivo ja uhka, hyökkäävää  pirua  muistuttaen, kuin tunteetonta  kummallista  pimeän luolan  eläintä  näyttäen, verta  haluten, tuskaa ja  kuolemaa  , kaikille. Myös omalle kansalleenkin. Paholainen  on  tullut  esiin. Ilmestyskirjan  peto. 666.

¤¤¤

Jos ja kun  selvännäkijän kykyni otettaisiin  vakavasti, sen  antamaa  hyötyä  koko  maailmalle ja varsinkin nyt Ukrainalle, niin  ...........ottakaa minuun  yhteys:

Sillä:  Minä  näen valokuvista/rakennuksista/kaikesta/ihmisistä myös , uhkaako  heitä/sitä  tuhon  kohtalo, esim  sodan aikana. Osuuko   siihen ja siihen  rakennukseen  ohjus, tuhoutuuko  laiva,  panssarivaunu/ajoneuvo,  mikä tahansa  kohde, ihmisistä  puhumattakaan. 

Jos: minulle  näytettäisiin  tarkkoja  ilmakuvia, esim  Ukrainan  eri kaupungeista, silloista, lentokentistä,  varsinkin rakennuksista, niin  näkisin  heti onko  niissä   tuhon  merkit ja  onko  ne  määrätty  tuhoutumaan sodan aikana. Ja jos/kun  ne  merkit näkisin, niin  sellaiset  kohteet  jätettäisiin  tyhjiksi, asukkaat/ym  siirrettäisiin  etukäteen muualle,  turvallisempaan  paikkaan, sellaisiin  joissa  "merkkejä" ei olisi.  

Minä  "valitsisin"  sellaiset  panssarit, ajoneuvot, ohjuslavetit/muut, laivat, lentokoneet  ja  hyökkäävät  sotilaat, joissa  ei  tuhon merkkejä olisi ja  sellainen(han)  armeija  olisi  käytännössä  voittamaton. Näin yksinkertaista se on ja olisi. ....

Mutta.....:  ainakaan  vielä, tässä  nykyajassa  ei  kykyäni oteta  vakavasti, sille  hymähdellään,  sille  naureskellaan  ja sitä ivataan. Tiedän kuitenkin Nasiirina, että  jossakin  kaukana  tulevaisuudessa,  silloin  kun  Ekkua  ei enää ole ja kun  on tarkemmin tutkittu "valokuvissa" olevat/näkyvät  tuhon merkit etukäteen, ennen  niiden  tapahduttua, sadat  ja sadat  tiedemiehet  sanovat:

"voi  voi.....olisi  sittenkin  pitänyt ottaa  se  Ekku  Mattila, aikamme  Nasiiri-aikamatkaaja-clairvoyant  tosissaan  ja  tarkemmin  tutkia   Ekun  ihmeellistä  kykyä.  Nyt se  ei ole  enää  mahdollista." 

Että näin:

Ekku Mattila.