maanantai 28. helmikuuta 2022

Siinä se on. Näin se tapahtuu....(jos)

 28/2-2022.

Ekku Mattila.

Nasiiri.

Aikamatkaaja.

Clairvoyant.

¤¤¤¤¤¤¤

Moro...
Ettei vaan puutiinii ...
Meinaan..
🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔
¤¤¤
Ettäjuu:
noin 12 vuotta sitten kirjoitin/varoitin ekakerran että jos ja kun joku "taho" meinaa meille Suameen rynnätä, niin , ainakin minä tekisin/määräisin noin kuvassa kertomallani tavalla.
¤¤
Edelleenkin olen sitä mieltä ja siitäkin maininnut useasti, että "eräs" maa, joka sai pahasti selkäänsä eräällä Raatteen tiellä, eivät ole, taikka niiden häviäjien/kuolleiden omaiset, sulata tappiotaan, vaan odottavat oikeata hetkeä........ja ja...
¤¤
Koska olen nasiiri/aikamatkaaja/tietäjä, niin on aika helppo nakki tästäkin asiasta kirjoittaa/varoittaa. Tiedän toki ettei "sepustukseni" muuta tee kun naurattaa ns ammattisotilaiden/upeseeriston/henkilöstöä, jo sen takia, että sanon sotilaiden lukuja mainillalla....niinjaniin monta sataatuhatta, ei ns sotilasanastoilla.
¤¤
Syy: Eihän jokainen Suomalainen/muu ns tavallinen kansalainen tajua/ymmärrä mitä tarkoittaa..divisioona-prikaati-ym, vaan parhaiten tulee ymmärretyksi "sadattuhannet"...eiksjuu?
¤¤
Nyt jäämme odottamaan.......ettäjuu.
ja koska....??




Tuo  Suomen  lapin/alue  on  täysin harhautusta ja  tarkoituksena  saada  Suomen  armeija  sinne    vastaanottamaan  tulevaa  hyökkäystä.
Samoin  on  numero  3, Karjalan  alue/Kannas/ympäristö.
"Raatteen"/kohta  tie  on  pääsuunta  vihollisen   tulevalle  hyökkäykselle, jonka  tarkoituksena  on  katkaista  (kuten  1939) Suomi  kahtia ja  motittaa  koko  Suomi.  Ryssä  toimii  ihan samalla  tavalla  kun 1939, jos  sen  takia, koska  hävisivät   Raatteen alueella, tällä kertaa   "he"  kostavat..."nyt  menemme  läpi"...
¤¤¤¤
Näyttää todella pahalta Suomen asia. Onneksi(ko?)   on Nato. Nyt jos koskaan pitäisi  saada  Suomen armeijalle   tuhansia  olalta ammuttavia   "stinnereitä".Niitä on  liian   vähän. 
Nyt  ainoa  toivo ja koko  Eurooppaa  ajatellen on  että  herra  puutinin  nuppi   selviää  siitä  "aivoverenvuoron"  häiriöstä ja  antaa  Venäjän  armeijalle  perääntymiskäskyn. 

Ekku Mattila.