keskiviikko 2. helmikuuta 2022

Ottako huamanneet ??........kunnallisvaalit on tulossa..?....ja päässilimille tuloo kova kiiruus...

 2/2-2022.

Ekku Mattila.

Nasiiri.

Aikamatkaaja,

Clairvoyant.

¤¤¤¤

No iltaa  taas.  Huamasitteko ??  nimittäin   ny on hallitusherroille/narreille/päässilimille   kova  kiirus kun ovat äkänneet ittekukin että  tulossa on, noin  vuoden  päästä  kunnallisvaalit. Niiden on  nyt  kaikin keinoin, mutta sillai  salamyhkääsesti  , ettei  kansan syvät  rivit  huomaa, missä mennään ja minkä takia,  ruvettava purkaan  niitä görönärajootuksia, joiden  takia  on  puoli  Suomea,  menossa  konkkaan  ja  pahasti....Somen mukaan ja  ihan  äsken se    ranna  arin taikka mikäs  se nimi  onkaan, puhui  naama   totisena  teevees  että ny  kuulkaas.....".Maaliskuun  loppuun mennessä  kaikki  rajootuukseeet  puretaan."......mutta......pankaas  arvaan , sanon minä  ja se  on satavarmaa, että   heti  kun  kunnallisvaalit  on menneet, niin uurelleen nostaa  päätään  noi  anna  kariinit, taikka   muut  päässilimät.  Ja   sitten   ne on kekanneeet   vielä pahempia  xxxögöönäärajootuksia  että... Pitäähän  suamen  köyhälistö-tyän oriat- pankkkivelekaaseet- vaippanaamaiset , niille    keksiä  uutta  kiristystapaa.  Se on varmaa se.  Saattaa olla  ja  voikin olla mahdollista, että silloin  tulee  sellaaneen  uus-vaarallinen  kalia-kahavi-tupakki-xxöörööllä, (heeheeeeeeh) joka  on pesiytynyt/istutettu   juuri noihin  tarvikkeisiin  ja kun kansa  rupiaa  uskomaan, niin  kaikki  on menetty.......Kun niin  käy  80  %  ihimistä  menee  täysin  sekaasiin  kun  ei enää  voi,eikä saa  nauttia  noista   heille  torella  tärkeistä  naatintooaineista. 

Aiettä mua, ainakin  naurattaisi koska  ihan  vaikka  heti  voisin  jättää,  yhden pois, nimittäin  kahavin, jota silloin tällöin naatin  pienstä  minikupistani. Kalian ja  tupakin, kuten teistä moni  on muistaakin/tietää, jätin  kokonaan   pois  vuanna  1969 Hesassa  asuessani. Jotakin  hyätyä siis   Suamen piäkaupungissa  asuessani, 18 vuaren aikana  oli.  

Eimutta.....ny on pakko mennä  laittamaan  jäniksille  yäksi  ruakaa....pilkottuja  perunoita-appelsiinii-omenoi-kakkakuulia, eiku kukkakaalia- porkkanaa  ja vaikka  mitä. Niiton  kiva  seurata  kun ne  tuloo  ruakapaikalle.  Melekeen, ennyt ihan   mee vannomhan, mutta   niiden suu-turpapielet  venyy  tyytyväiseen   kiitolliseen  hymyyn. 

Ekku Mattila.