keskiviikko 27. huhtikuuta 2022

Jännää, vai mitä?

 

Nony...??!!
Tuollainen "kultainen" kruunu oli ilmestynyt yön aikana pihallemme.Leveys 50 senttiä.
Oli yhä äsken vielä..07.00 mun (vanhaa) aikaa.
Täytyy tietää vain hyvää.
Kiitoksia "höyhenmaailmaan"
👽👽


Päivää taas:
Olin lenkillä noin tunnin ja takaasintullessani kotopihalle heti menin katsomaan "kultaista kruunua", mutta se oli hävinnyt. Jos tarkkaan katsoo ja suurentaa niin ihan vasemmassa kuvan alalaidassa näkyy pieni, ikäänkuin kultainen joku, aika samalla kohtaa missä se itse kruunu oli aamulla.
¤¤
Tämä taitaa olla mielenkiintoisin minulle tapahtunut henkinen juttu ja niitä kuulkaas on ollut satoja vuosikymmenieni aikana.
¤¤¤
Olen aina sanonut ja sanon edelleenkin että kyllä meistä huolehditaan, tuolta ylhäältä jostakin, höyhenhenkien maailmasta, taikka jostakin mitä emme tarkkaan tunne. Onko niin, että ihan viimepäivinä kuvaamani ufot, joita on taas alkanut liikkumaan täällä meidän taivaalla, saattaa liittyä tuohon, tämänaamuisen kultaisen kruunun ilmestykseen? Että "he" tällä jännällä tavalla ilmoittavat että Ekku, oot kova ukko.
¤¤
Olen myös sanonut tutuilleni, mutten pualiviaraille,että saattaa olla tulossa sellainen hetki minulle , ikuiselle uffo-miehelle, niiden ilmaantuminen meirän asuntomme portaille ja soittavat ovikelloa.......piliing...pliiiiing....?? ja menen sekä avaan oven.
Jee...👽👽


27/4-2022.
Ekku Mattila.
Nasiiri.
Aikamatkaaja.
Clairvoyant.