torstai 28. huhtikuuta 2022

Mahtavaa. Olen todella otettu.

 28/4-2022.

Ekku Mattila.

Nasiiri.

Aikamatkaaja.

Clairvoyant.

¤¤¤¤

Iltaa  taas:  Tänään sattui aika  jännä tapahtuma josta kerron nyt.Tein  aamulla  peltolenkin, kuten melkein joka päivä   niin teen, satoi ,taikka sitten ei. Päivällä  korjaalin  autoni  pakoputkea taas,  sitten luin  äijjäluolassani kirjaa ja  kaskas,  rupes  väsyttämään  niin  paljon,ettei siinä  muu  auttanut.....menin  pitkäkseni maate. Ja nukahrin.

Olin sellaisessa  ns pualiunessa, joka tarkoittaa  että kuulin  esim  olohuoneessa  olevan teeveen  äänen. Makasin   vasemmalla  kylielläni, ,kun  havaattin  että edessäni  seisoi  joku: Se oli  sängyn  sekä  sen vieressä, suoraan  edessä  olevan  lastensängyn   välissä, noin      80 sentin päässä. Yllään  jännänvärinen  , ,  punertava, ikäänkuin  "kylpyviitta", jonka  hihansuut  roikkuivat  löysästi  alas, noin  kämmenten  tasalle.  Tällä oli  todella hienon  kellertävä  tukka, samantyyppinen  kuin   niissä kaurapaketeissa  sillä  Suomalaisella  naisella,  vähäsen  Kalevalan  mukaisesti. Lempeä ja kaunis  nainen.  Hän hymyili hyväksyttävästi.

Ojensi  oikean  kätensä minua  kohti  ja sanoi..(ei tarvitse  hihittää) ....uuuugh....iiiighg...aaaghg. Kuitenkin sellaisella  vähän kun  inkkarin  sanalla. Kuului  eniten  juuri  gggggg....gggghhh.... No minäpoika  sanoin   reippaasti Moi.....ja  tämä  otti ja  katosi  salamana.

Noin   tunnin päästä  aloitin  mittaamaan  . Sängyn sekä  sen edessä olevalla seinällä oli  3 taulua, eri korkeudella  ja  tämän  "ilmestyksen"  pään yläosa  oli  sen taulurivin    oikealla  olevan  taulun  alaosassa.  Kun vedin siitä suora  viivan  metrimitalla, kohtaan  jossa  pääni/silmäni  oli   ilmestyksen  hetkellä ja  sen kohdan jossa  "hän" oli, niin  sain   kultatukan   pituudeksi noin  80-90  senttiä.

Humanoidejahan  on  erilaisia  sekä eri  mittaisia ja eri  tavalla    "puettuja".  Tyypillinen  humanoidi on se kuuluisa  isopäinen, isosilmäinen, suu pelkkää  viiva. Ei hiuksia, eikä  korvia näy.  Niitä on  eri mittaisia  mutta se  tavanomainen on noin  metrin /toista. 

Uskon  tämänpäiväisen  ilmestyksen olevan  minun  henkinen  suojelijani/auttajani, sieltä  toisesta  , höyhenpaikasta (??!!) Jännä  erikoisuus  tapahtui   noin  tunti  tätä  ilmestystä ,ennen  ollessani  kävelyllä  ja  olin juuri  miettinyt  oman elämäni  erilaisia  koukeroita/sunmuita  ja esitin  "jonnekin ilmaan kysymyksen" kun:  jostakin  tuli  höyhen ja tarttui päässäni olevan  myssyn  etureuraan, jos  sen otin  käteeni ja laitoin  taskuuni.  Tälläinen  "höyhenviesti"  ei   ole ensimmäinen  minulle, vaan  on näköjään tullut  aikalailla  jo tavanomaiseksi . On  sydäntälämmittävää  kun tuntee/tietää/on varma  että meistä  kyllä  jollakin tasolla  pidetään huolta.  Minä kiitän ja  kumarran. 

Ekku Mattila.