torstai 2. kesäkuuta 2022

Kyllä miehetkin saavat itkeä.Psykopaatit eivät itke.

 2/6-2022.

Ekku Mattila.

Nasiiri.

Meedio.

Clairvoyant.

Healer.

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

On aikalailla  kumma  asia. Nimittäin  olen useasti kuunnellut  somessa  Armas  Ilvon   todella  sydämenkäypää, veteraanien  iltahuuto laulua  ja varsinkin   taustakuorona    lasten laulamana. Tänään meinasin  sen  taas kuunella  ja  yrityksistäni huolimatta  en sitä enää  netistä löytänyt. Se on  hävinnyt  kokonaan. Syynkin kyllä tiedän:

Sen  esityksen aikana melkein  jokainen  yleisössä/somessa,kuten minäkin, oleva  vuodatti/taa   kyyneleitä.Myös     Niinistön  rouva. Moni  upsseereissakin teki samoin. Salaa  koettivat  estää  kyynelien  tulon ja kuka  onnistui siinä  paremmin ja kuka  ei.  Uskon ja olen  varma  miksi  se  esitys  on poistettu  netistä:

On  ihan  "väärin" jos  Suomen  SA- Upseeristo, puhumattakaan  meidän sotapäällikkö  näyttää  tunteitaan. Sotahan on niin  raakaa  peliä, ettei siihen kertakaikkiaan  sovi  kyyneleet. Tämä on  väärin.Miksi  mukamas  miehet eivät saisi itkeä? Se ei ole  mikään heikkouden merkki vaan päinvastoin......Kyyneleet  todistaa  niin itselleen, kuin myös ympäristölleen  että  itkevällä  ihmisellä  on  sydän oikealla  paikallaan.  Sen että  sellainen ihminen  on yhä ja  vielä  rakkautta  tunteva. Inhimmillinen sekä  toisten   tunteet  huomioiva. Sellainen  on kaukana  kivisydämisestä  psykopaatista. Hän tuntee  empatiaa. Sääliä  sekä  rakkautta.

Ekku Mattila.