tiistai 28. kesäkuuta 2022

Nouse ole kirkas ja säteile. Rakkauden aaltoja.

 28/6-2022.

Ekku Mattila.

Nasiiri.

Clairvoyant.

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Huomenta  teille jokaaselle:   On pikkupakko  välillä laittaa/kirjoittaa  blogiini  muutakin kun  noita  "jotakin"  meirän taivaalla.  Tuntuu että vaikka  koska  nappaan kuvia täältä niin  aina jotakin  tulee  esille  ja  vissiin  "niitä". Olen  satoja  kuvia  ns valkannut, siis  sellaisia  jotka eivät omasta mielestäni esitä  "niitä"  ja  kuitenkin  jäljelle on jäänyt   kohta  200......siis  toiseen asiaan.

Vaikka  tämän   kesän kuumuuteen. Olen aina  kestänyt  niin kuumaa  kuin myös  kylmää. Pakkasellakin  juoksen  jos huvittaa  poninhäntäni  jäätyen  ja kesällä   toisinpäin.  Niinkuin saunassa   olisi koko ajan.Moni on tuota  kuumuuden/kylmyyden kestämistäni ihmetellyt  kovasti. Minusta  se osatekijä  minussa on ihan ns normaali(ko?) jee.  Olen vain  hiukasen  "erilainen  nuorehko  Nasiiri".

Sitten mennäänpäs  tuonne  pellolle. Tiedän ja  somessakin varoitetaan  niiden punkkien  antamasta  vaarasta  näin kesäisin  ja  juuri tuolla(han)  pelloilla,  ruohikoissa  ne  lymyää. Jos  punkki  jää ihoon  kiinni  se alkaa  heti  imemään verta  ja  että se  onnistuisi sen  kannalta  paremmin, se  sylkee  ihmisen  ihoon  myrkkyä joka  ohentaa  verta ja  sen imeminen  onnistuu  helposti.  Juuri  se  myrkky  on se pahin. Jos ja  melkein ainahan   se menee  ihmisen verenkiertoon ja sitäkautta  aivoihin aiheuttamalla  aivokuumeen ja  pahimassa  tapauksessa  se  on todella  vakavaa.  Rippikin saatta  tulla  ja  se on sitten  loppu.

Muistan aina  miten me  kersat  hyväkkäät  touhusimme  kesäisin  aina ja sanon   AINA,  joka  kesä  ulkona  . Nokastamme  valui  ruskiaa  räkää/limaa  jota me  pyyhkimme  paitamme hihansuihin niin että niihin kohtaan  pakkas  jäärä  ......juu. Kuumettakin me podimma  useasti.  Voiko olla että me ja minä  olemme saaneet  ns  "äirinmairossa"  vastustuslääkkeet/rokotukset  automaattisesti  ja  meihin ei sentakia  mikään  nykypunkki tehoa. Toiseksi......ainakaan minuun se ei  voi  aiheutaa  aivokuumetta,  koska  minullahan ei ole  aivoja. Nimittäin niin  tuntuu  aina  välillä, kun  muistelee  joitakin  tekemiäni   ihan aivottomia  päätöksiä  elämäni  varrella. Jos  niitä  alan tähän  esille  kirjoittaa, niin  siitä tulisi  120000  sivuinen  romaani eikä  sitä kukaan  jaksaisi  lukea.

Ny meen  rasvaan naamani. Se  pakkaa  kuivumaan   piekana.  Hyvää  lämmintä päivänjatkoa.

Ekku Mattila.