keskiviikko 5. heinäkuuta 2023

Ajantappoasetta meinattiin käyttää noin 300000 vuotta sitten.

 5/7-2023.

EKKU.

Nasiiri.

Meedio.

Clairvoyant.

¤¤¤¤

muutama on ottanut  yhteyttä aamuiseen ajan arvoitus kirjoitukseeni  ja  pyytäneet lisäteksiä aiheesta ja  tässä se  tulee:

Noin  300000  vuotta sitten, nykyisessä Intiassa  asui  kaksi  "avaruusheimoa" ja  heille tuli  jumalatoon  riita jostakin.Alkoivat tapella meuhastaa sen aikaisilla  atomiaseilla-ohjuksilla-lämpösädeammuksilla. Ilmassa  lenteli  tuhansia  lentäviä (ufoja) lautasia  ja  meteli oli  kova. Siinä  tapettiin   toinen toistaan  satojatuhansia-miljoonia  taistelijoita mutta  ratkaisua ei  tullut. 

Kerran  sen  toisen  armeijjan  päälliköt  havaatti että voihan perhana, nyt me taidetaan olla  pian kusessa, jäämme  pahasti tappiolle. meidät  jyrätään  maan  rakoon, kohta  olemme  kuolleita  kaikki ja  täytyy  keksiä pian jotakin...ja  niinhän ne äkkäsi.

Sillä  häviöllä olevalla  osapuolella  oli  todellinen aseiden ase. Jos se laukaistaisiin  se  hävittäisi kaiken ajan ja sen mukana  koko universuminkin.  Sen jälkeen  ei  mitään enää olisi. Kaikki olisi  jäätävän 273 ,3  pakkas- astetta  absoluuttisen kylmää.Yksikään atomi ei enää  liikkuisi. Kaikki  olisi  mennyttä ikuisesti...kaikki. Tyhjyys olisi  ikuinen. Ikuinen.Jäätävää  kylmyyttä. Ikuisesti.

Tämä tarkoittaa  että toisella  armeijalla oli  jo  valmiina   ase, joka  tuhoaa  kaiken ajan ja kaiken  olevaisen.  Kaiken. Tämä taas tarkoittaa  sitä, että se ase oli tarkoitettu  atomin sisällä  olevan Kvarkki S-strange-tuhoamiseen. Se  joka  tuottaa  aikaa jatkuvasti.   Atominhan  saa   rikotuksi-atomipommilla , mutta  sen sisällä  oleva Kvarkki S:ässän  rikkominen  vaatii  todella  taitavan  keinon-konstin-keksinnön ja onneksi niin. Mutta  300000  vuotta sitten se  oli jo  valmiina.

Meidän  onneksi  (??) ajantappoasetta  ei käytetty.Vissiin.Mutta kun seuraa  nykyistä  sotaa  ja tappamista jota  on maan päällä  tehty  jo  2000  vuotta  ja  pahenee  yhä, niin  olisiko ollut sittenkin  parempaa jos.........fuuuuuf....

vai mitä?

Kyselee:

Ekku  Mattila.