keskiviikko 5. heinäkuuta 2023

Nasiiri Ekku Mattila kertoo nyt ajan arvoituksen. Ottakaa hyvä lukuasento. Olkaatte hyvät:

5/7-2023.

EKKU.

Nasiiri.

Meedio.

Clairvoyant.

¤¤¤¤

Harmaata  keskitaipäivää  sinne teille  jokahittelle. Eilen  tuli  oltua Meedio Arja Myllymäen kanssa vähän kokemassa  kadonneen  Rasmus Takaluoman "kummitusesiintymistä" ja  tänään otan  , oikein  valonhenkien  suostumuksella   aiheeksi.....ajan  arvoituksen......siis AJAN...olkaa  hyvä ja  tulkaa  mukaan  Nasiiri Ekku  Mattilan  opetuskanavalle, 5/7-2023.

Olen aina, niin kauan kun muistan,  ollut kiinnostunut  ajasta ja  sen  arvoituksesta.  Kerran  vuonna  1960 sanoin   Äiteelleni että  tiedän mitä aika on, mistä se  tulee ja miten se  näkyy ja  miksi   . Äitee  melekeen  hairas  mua  tukkaani ja   sanoi, taikka  vähää vailla huusi......"älä  herranen aika  mene  tuota  kylillä  kellekään  kertomhan......ne  viä sun  hullujen huonalhen ".

Molin silloin vajaa  15 ikääneen ja olin  hilijaa,  vuoteen  1974, kun ekakerran tapasin  Hesassa asuessani,  ensin toimittajakirjailija,  Oskar  Reposen ja  samana  vuanna  Euroopan  parhaan  Meedion  Svea  Ricnaun. Vihiroonkin sain  juttukaverit ja annoin ns  palaa.  Kuitenkaan  Reponen ei  , kenties  uskaltanut  näkemyksiäni ajan  arvoituksesta  lehtiin laittaa, muista  aiheistani-näkemyksistäni,  kertoi useaan kertaan....Kun tämä  some-netti-maailma  avautui mulle ja koneet ostin  2001 ja oman  plogikanavani  avasin 2012, niin  ahaa, nonyt....ja annoin ns  palaa...vaikka  muutama  tuttuni, kun mut  kylillä  vaikka kaupassa  tapasi, vaihtoi nopiaa  huaneen  toiselle  pualelle.Mistähän (heheeheheh)  syystä?  Tälläinen  vaihto  huaneen toiselle pualelle juttu, onkin toistunut  aika monta kertaa jo,  joten  sellaiseen taidan  olla  jo  tottunut.

Siis  aiheeseen  Ekku Mattila. Nasiiri  Luojan  armosta.   Ottakaa  hyvä lukuasento ja kun seuraavan kerran kenties  tapaamma  Seinäjoen (taikka  muussa paikassa) kirjastosalissa, niin  esittäkää  rohkeasti  mulle kysymyksiä.

Ajan(jännä  toteamus)  säästämiseksi, olen kopsinut  tiedekirja,  fysiikan salaisuuksia muutaman sivun ja  paan siihen  ns reunahuomautuksia lisää ja muutenkin sen avulla  pääsette  mukaan   ajan  salaisuuteen.

Nony  se alkaa:

Kvarkkeja on kuutta  laatua ja  tiedemiehet ovatkin   saaneet selville  niiden  tarkoituksen  atomin sisällä, siis mitä  ne siellä tekee  ja touhuaa, miten ja miksi. Ainoastaan yksi  Kvarkki on tuottanut  tutkijoille  suurta  vaivaa ja  hiusten  raapimista.  Se "vaivakvarkki" on  kvarkki  S...(stange), Outo...........Tämän kvarkin toiminta on yhä , tänäkin  5/7-2023 , tiedemiemiehille-naisille  mysteeri ja  sanan  mukaan  strange. Kopsimani  kuva tiedelehdestä  auttaa  teitä  jo  paljon ja  kun selitän lisää, niin  avot....saatte  laajemman   näkökohdan.

Melkein voin kuvitella, jos ja kun Äiteeni  pilven päältä näkee  mitä tässä kirjootan niin  huutaa...."älä  herranen aika mene tuota kylillä (nyt  somessa) kellekään  kertomhan..ne  viä  sun hullujen huanelle".......kuitenkin annan palaa:..oon iso poika  jo...jolla on Nasiirin valtuudet.

Kvarkki S, siis  outo  tuotttaa  atomien sisällä  juuri aikaa ja on aina  niin tehnyt. Kvarkki  S  on ajantuottanmiskvarkki. Tiedemiesten  ihmettely miksi  maailmankaikkeudessa  on ns  harmaata  ainetta, pimeää  energiaa, antaa  siihen vastauksen. Maailmankaikkeudessa on pimeää energiaa-ainetta  noin 79  %  ja se on juuri  sitä pimeää energiaa- itse aikaa.Antakaahan jos lisää kerron....alussahan oli  vain yksi ainut  atomi, yksi vaan ja se on aina ollut  ja tulee  aina olemaan, kun  kaikki  loppuu ja  maailmankaikeus  romahtaa  ns kasaan, mutta  aina jää yksi  atomi ja sen sisällä  kuusi Kvarkkia  ja  niiden joukossa  on se  Kvarkki  S, strange ja kun tapahtuu  uudelleen ja  maailmakuulu  suuri  pamaus ja  kaikki alkaa  taas alusta, niin se yksi atomi  lisääntyy  miljardi, miljardi-miljardi-kertaiseksi ja  koko ajan lisääntyy, niin ettei niiden määrää  ehdi milloinkaan ehditä  laskemaan ja  tuottaa koko ajan sitä  pimeää energiaa..siis aikaa...AIKAA.

Juuri, uskokaa  nyt,  tuon ajan koko aikainen  lisääntyminen  maailmankaikkeudessa ,aikaansaa ns  dobbedin ilmiön, jossa  maailmankaikkeus  laajenee  koko ajan. Pimeä energia-aika tavallaan  työntää-pullistaa   kaikkea  eteenpäin ja kun se saavuttaa  ns lakipisteen, kaikki alkaa  hidastumaan ja alkaa  pikkuhiljaa palautumaan  "entiseen"  malliin, "meitä" kohti ja  ..ja....ja...ajallaan tapahtuu jälleen se  suuri pamaus PUM.....ja  taas sykkivä  maailmankaikkeus alkaa  alusta.

Saitteko  selvää? Ny  Äiteeni peittää  kasvonsa  käsillään....mitähän hän ny  häpee....heheh.

On kivaa olla  Nasiiri. Saa ja pitääkin  antaa  opetuksia-totuuksia-neuvoja. Tämä  on juuri Nasiirien  tehtävä. Kiitän ja kumarran.

Ekku  Mattila.