tiistai 4. heinäkuuta 2023

Kummituksia onko (on) heitä.....Rasmuksen "perässä tänään.

 4/7-2023.

EKKU.

Nasiiri.

Meedio.

Clairvoyant.

¤¤¤

Päivää: Tänään  ( 14,00)  kävin Seinäjokisen Meedio  Arja Myllymäen kanssa  Lapualla  olevalla  nyt jo kuuluisalla  sillalla ja aika  erikoista kuulkaas meille  tapahtui. "Haistelimme"  sillan alustaa, ns katseella  tutkien ja  sitten  menimme  sillasta noin  100 metriä  alavirtaan, siis rantaa  kävellen  ja  meille  kummallekin alkoi  kummia satttumaan.

: Arja alkoi  voimaan pahoin. Juuri ja juuri sai   ettei  oksentanut. Hänen  päässään  oli kumma  tunne, korviin yritti  tunkea  joku  kumma  "hyttyyneen", eihän näin  kylmällä hyttyyset liiku ja  Arja  tunsi  miten joku kiskoi  hänen  tukkaansa  oikealta, siis  joen  rannan  puolelta   ja  hänen rintaansa  puristi koko ajan, henkeen otti ja   välillä  heikotti oudosti.

Sitten minä: Mulla  myös   rintaan  ns otti, samoin henki ei kunnolla  liikkunut, suussa oli  outo maku, kuin jostakin metallista ja  erityisesti  mulla  oli joka  karva  pystyssä. Niinkuin  siilen harjat. Tämä  "karvat pystyssä"  tunne  kesti  niin  pitkään kun autoon mentiin ja  koetettiin ajaa pois.....mutta ????!!!!!111111??..

EHEI...:

Vaikka auto kävi, niin  vaihteet ei menneet ns päälle. Ei millään, Kuului  vaan jännää  hurinaa  . Koetin ainakin  5 minuuttia saada  ensin pakin päälle ja sitten  peruuttaa  pois, mutta  ei ja ei...vaihteet  ei menneet  päälle ja jouduin  tekemään  vanhan automekaanikon konstin:

Sammutin  auton. Panin  pakin  päälle  käynnistin ja  se onnistuikin. Päästiin  "kummituspaikalta pois.Selvästi  vaikutti  sille, ettei "joku" halunnut että hänet jätetään ja ......toppasi  auton  toiminnan........Hyvin sopii  kun  paikalla  oli  kaksi  Suomen parasta Meedioita-Nasiiria-tietäjää-auttajaa...ja jatkuu.

Autossa  "joku" kiskoi Arjaa   vasemmlta  puolelta  tukasta, niin  että hänen oikea  korvarenkaansa  irtosi. Korvanipukkaan  jäi se tappi  ja outo  tavatonta vauhtia  lentävä "lintu?) pyyhälsi   matalalla  meidän auton  sivuitse ja  katosi  ikäänkuin maan  sisälle......viuuuuuh..

Tälläistä tänään Tiistaina  4/7-2023.

Ekku.

: