maanantai 3. heinäkuuta 2023

Kaskas......Ekku Ufo Mattilan uforyhmä on tarkkaillun alaisena ny.Toisaalta hyväkin...koska me olemme nyt kova ryhmä maailmalla.

 3/7-2023.

EKKU.

Nasiiri.
meedio.

Clairvoyant.

¤¤¤¤¤

Iltaa  sinne teille. Täällä ainakin on koko päivän  satanut kaatamalla ja  muutaman kerran  on ukkoonenkin  jyrähtänyt. Kesä  meni  ohitte,.....mutta kyllä  Elokuussa  vielä  lämmintä  riittää , 9 päivän aikana  on asteita  29-30.

Jaahas...

Moon kuulkaas  jumalattoman  hämmentynyt.!!!! Sain noin viikko/toista ns käyttäjätilini  varoituksen jonka on antanut joku..jossakin...juu. Se  varootus tuli  meirän omaan Ekku ufo Mattilan ryhmään...!!!Nyt tekisi  mieleni  kysyä::::: ja kysynkin..mitä xxxttua siinä  ryhmässä  on sellaasta  joka aikaansaa  jonkun..jossakin  antaman varootuksen??? Häh??

Mitään  pornahtavaa  siinä ei oo, eikä ketään  haukuta, eikä houkutella  minnekään  jotakin kansanryhmää  vastaan.....mutta  minä  tiedän kyllä syyn  ja se tulee  tässä  ja nyt:

Olen(ko?)  liian   hyviä ns ufokuvia  jaannut  meidän uforyhmään? Olenko  liian  paljon  maininnut-jaannut ns "miehiä mustissa" ??  Onko  joku  esim USA  huomannut  että Ekku  ufo Mattilan  ryhmä on liian  "vaarallinen"  ja että siinä  julkaistaan liian  todistusvoimaisia  ufo-tarinaa-juttuja-kuvia?

Siis: Usassa on automaattisia  kyttäysohjemia Nettiin-Someen ja  heti jos ja kun  ohjelma  havaitsee liikaa  ufo-asiaa, sellainen  ryhmä  pitää  ,ensin varoittaa ja jos  ei auta, niin se  suljetaan.

Näin:

EKKU    Mattila.