tiistai 25. heinäkuuta 2023

Kunhan vähän tässä pulajan.....ufoista ja muusta jännästä.

 25/7-2023.

EKKU.

Nasiiri.

Meedio.

Clairvoyant.

¤¤¤

Iltaa  sinne teille: Olen  täällä  viimeisen   3  vuoden aikana kuvannut  todella  paljon ns  ufoja, noin  150  kaikkiaan  ja koko ajan, varsinkin  tämän kesän aikana, niiden liikkuminen  on vain lisääntynyt. Melkein  joka ilta  niitä näkyy ja , kuten olette  ehkä huomanneetkin, niiden  "kimpussa" olen  kännykkäkamerani kanssa...kuten eilenkin. Olen senverran jo  ammattimainen  "ufokuvaaja"  että osaan  erottaa ja poistaa  kamerastani , linnut, roskat, ilmapallot, lentokoneet, heijastukset  ja muut sellaiset, joita en hyväksy. Ne  jäljelle jääneet,kuten eilenkin ja josta  tässä  blogissani  on kuva, on  erittäin  mielenkiintoinen. Se "jonkun" ylapuolella selvästi heijastuu  valonkajo ilta-auringosta  ja näkyy että se on littamainen "joku"  siis  taitaapa olla  juuri se ufo. 

Välillä   olen hiukan  ihmetellyt, mutten enää, että minkä takia  nuo  uffot  ovat  pysyneet  minun ns maailmassani -elämässäni ja  ikäänkuin  seuraavat mitä Nasiiri  Ekku  Mattila  tekee  ja  touhuaa.Kuten teistä kenties monikin, joka on lukenut  blogiani ja  miten minut  vissiin , osittain , "vaihdettiin" ollessani  4-5 ikäinen  (1950)   Alahärmässä, kesällä  ja  siis  ny  nuo  "jokku"   ovat  lähettyvilläni. On  kiva  tunne kun tietää  niin olevan.

Tarkoitukseni olisi  ihan piakkoinkin aikaansaada  omasta  elämästäni , niin  entisistä elämistäni , satojen vuosien takaa, kuin myös nykyisinkin, ,kirja)joja)  joihin liittyy  juuri  ufot,  Meedion, Nasiirin-Clairvoyant, kummitukset, muut  kiinnostavat tapahtumat. Saattaa olla  että  vuoden päästäkin.

Ekku  Mattila.