torstai 6. heinäkuuta 2023

Liikkukaa hyvät immeiset......pysyy yläpään nuppi kunnossa ja siinä samalla koko kruppi.

 6/7-2023.

EKKU.

Nasiiri.

Meedio.

Clairvoyant.

¤¤¤¤¤

Oli  aamulenkillä ,kuten näkyy ja  aivan loistava ilma. Lämmintä  22 astetta  ja koko luonto  näytti kukoistavan.Noita  paarmoja  oli liikaa ja mun kädessäni oleva  paarmaoksalätkällä oli  töitä. Mussa on sellaaneen vika, että jos ja kun paarmat, varsinkin, onnistuu imemään musta  verta, niin  siihen kohtaan nousee  punainen(sia)  patti  ja  kutittaa  muutaman  tunnin  niin  vietävästi että.Pääasia on kuitenkin että liikun ja liikkukaa tekin siellä.....aijaa..miksikö?  Oottakaa  niin  vastaan:

Vuonna  1973 Hesassa keväällä, Pääsiäisen aikana, mää jäin ns yksin lehdelle  soittelemaan, kun  (nyt jo edesmennyt)  senaikainen vaimoni  otti  muksumme  kainaloonsa  ja  muutti  Ylihärmään.Senverran se  aiheutti masennusta , että  muutaman päivän päästä ostin   lenkkarit ja muut  vehkeet ja  menin  Linnanmäen maastoon juoksemaan. Tunsin sen auttavan ja sitä samaa  rataa on mennyt  tähänkin saakka,  saa sanoa  melkein päivittäin, myöskin talvisin hiihtoa ja kuten ootta  havainneet  mun blogistani ja  seinältäni..............liikunta  pitää   yläpään nupin kunnossa ja samalla  koko  ihmisen  krupin.

Siinä samalla  tulee hoidettua  oman itsensä kehon kuntoon ja  hyvään ns  tämmiin. Se  on ihan sama jos  ihminen  pitää  asuntonsa  hyvässä kunnossa eikä  päästä sitä  retajamaan. Keho-kruppi on ihmisen asunto-temppeli  ja siitäkin pitää  huolta pitää.

Juu.

EKKU Mattila.