lauantai 12. elokuuta 2023

Huomiota hoo..........taas tulee juttua ilmaistavaroista......jees.

 12/8-2023.

EKKU.

Nasiiri.
Meedio,

Clairvoyant.

¤¤¤¤¤¤

Nohuhjahuh....Olen , kuten kirjoitinkin  Torstaina, siivonnut ulkorakennuksia  32  vuoden  "tärkeästä" tavarasta. Torstaina  kolusin   6  tuntia, eilen  8 ja  tänään 11  tuntia. Nyt olen saanut  autotallin aika hyvää kuntoon ja  huomenna  kun  touhuan  taas  10 tuntia, niin  jees.....Sinne  mahtuu  talvea  pakoon  aikankin yksi auto.

Torstaina  ilmoitin niin tässä  blogissani  ja ns roskalava-ryhmässä,. että saa hakea  ilmaiseksi  noin 1000  kirjaani  ja aikunhyvä juttu....  9  ihmistä haki ja ny  kirjoja ei oo  enää. Sinne menivät muidenkin luettavaksi. Ihan hyvä  se. Kuitenkin  kun yläkerrasta  kanniskelin  kirjoni  alas, niin  kaskas.....taas  täyttyi  kaksi kirjahyllyäni, noin  1200  kirjaa. Voi olla  että kun  niihinkin ns  kyllästyn paan uudelleen   roskalavalle  haettavaksi  ilmaiseksi. 

Noh ja lisää  tulee  uutisia.    Torstaina keräsin taulujani, joita olen  ostellut  11  vuoden aikana  sieltä ja  täältä  ja   luulin  niitä olevan  noin  200  kappaletta. Eihän ne kalliita  olleet, mitä nyt  muutama  remprantt ja   viis  Monet  ja pari-kolome  raaffaelloa..hehehehehh...Kun niitä eilen  lisää   tongin niin olalaaaaaaa.....kaikkiaan  kertyi tauluja  vajaa   400, noin ja  .......pankaas  ny arvaamaan...?..jees....Eilen illalla   tuli pihaamme  pakettiauto   Halsualta ja  veivät mennessään 150 ilmaista  tauluani ja  tänään  aamusella  kaarsi  pihaan   farkku   Ylöjärveltä.......sinne meni  jonnekin kirpparille  Tampereen suuntaan.....vajaa  10 km siitä kaapunkista...Mutta....

Antakaas  kun    kerron....vain kaksi  taulua  on jäänyt ja ne  eivät kelvaneet kellekään. On se jännä taikka ei olekaan.  Nimittäin kuten näkyy  eivät ole  sillai   "iloisia" kummatkaan.....Jeesuksen   tuntoo  kaikki  mutta tuota  toista emmäkään.  Kuitenkin  siinä oleva  on  lierihattu  kallellaan  niin  pontevasti että...Yöläjärven  rouva, terveisiä E....xxlle...sanoi ettei ota  Jeesuksen  ristiinnaulitsemiskuvaa  vaikka  maksaasit......-ja  niin se taitaa pysyäkin  mulla. 

¤¤

Ainiin....mun syntymäkorissani Alahärmässä  on  toiskan larossa  3  vanahaa  moperiaa, yksi   tunturi,  yksi  simssonni ja yksi juuppiteerii...Ne on ollu siellä  ainakin  1965  luvulta  saakka  ja kun  muutama päivä  sitten  niitä koetin pyöräyttää, meinaa  polokaasta, niin  vain juuppiteeri  teki  pari  kierrosta.ne kaksi oli ihan jäykkänä  pirskatti. Vissiin  männät  on  jumis..On se kova  tua   juuppiteeri. Meínaan  tässä  ihan   muutaman päivän päästä käyrä ne  kärräämässä  tänne  ja  jos kaikki menee  sillai  hyvin paan nekin  roskalavalle ja  taas  ilmaiseksi.   Pankaas orottamaan....

Ny meen juamhan  teetä  pari kupillista  korpun kanssa.

Hei.

EKKU.