lauantai 26. elokuuta 2023

Hyvää lauantai-iltaa sinne teille jokahittellen säädyllen.Kello on ny 18,00 vanhaa aikaa.

 26/8-2023.

EKKU.

Nasiiri. 

Meedio.

Clairvoyant.

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Pankaas  arvaan.....??....aamusella olin  Kurikassa , Markku-johtajan hallilla  ja  sen jälkeen  ajelin  Kurikan Pitkämön  tekojärven rantaan ja menin uimaan..Kello  oli noin  08,30,,vanhaa  aikaa. Vesi oli aikalailla kylmähköä muttei haitannut. Sen  uimalaiturin   toiseen päähän, sinne  vesivoimalan  kohtaan  jos  menee  uimaan niin alkaa  tuntua melkoisen voimakas  ns  akanvirta.  Tuntuu  selvästi miten  imu on voimalan patoallasta päin  ja aika  voimakaskin.  Minä en ole  kovinkaan  hyvä uimari ja  jouduin  rantaa   viistäen  palaamaan   nolona takaisin.Kiva kun kukaan ei nähnyt mun  kylkiuintiani.  Muistaakseni    siihen altaaseen on ainakin yksi hukkunut, jossei  eneekin.

Sitten kun palasin tänne  kotimarkille  menin pelloille  kääppäilemään, tunnin-toista  ja senjälkeen  aloitin taas  ulkoratiemme  siivoamisen.  Olenkin aika hyvin  jo edistynyt. Enää  on jäljellä  kolme  paikkaa  ja  sitten voin taas aloittaa uusien  romujen  keräämisen....mutta..Milla sanoi.."äläs  edes unta  nää"..joten on tyydyttävä  , vaikka postimerkkien  keräilyyn.....eivaiskaan....mun hermot ei  kestä niiden  pienten paperilappusten kans räpläämiseen.

Tälläistä.....

Ny meen  pihalle  seuraamaan  tuulihaukan  lentelyä. Se  on jännä lintu  kun on pitkän aikaa  ihan paikallaan ilmassa, jopa  100  metrinkin korkeudellla ja sitten  kun näkee  pellolla  hiiren niin syöksyy  alas.....ja iiiiiiiiiiig....meinaan noin panee  hiiri  viimeiseksi  "sanoikseen".

Moi:

Ekku.