keskiviikko 7. heinäkuuta 2021

Ns "maalipensseleiden" /ym huima kasvukäyrä.

 7/7-2021.

Ekku Mattila.

Aikamatkaaja.

Clairvoyant.


Jokainen joka  mun tuntee  tietää että  olen seurannut luontoa pikkukersasta saakka  ja  samaa  teen yhä tänäkin päivänä. Liikun  mettässä, pelloilla ja vaikka missä  silmät  auki ja  teen  tarkkoja huomioita  koko ajan. Kun joku  ihmismäinen tietokone.  Se asia josta  tässä  ja nyt  naputtelen liittyy  seinälläni olevaan kuvaan ja  omalla laillaan luontoon/sen kehitykseen.

Nimittäin:   Noi kukat, joita olen aina  sanonut  maalipensseleiksi ovat  aina kasvaneet  vain noin  alle metrin pituisiksi,  jopa paljon  sitä allekin. .....mutta nyt  tänävuonna/kesänä  ja kenties olette saman  huomanneet, ne ovat  kasvaneet  jättimäisiksi  vallan. Meidän  markillamme  niiden pituus  alkaa  olla jo  lähemmäksi  kahta metriä. Ja  tästä  päästäänkin seuraavaan  asiaan/kysymykseen/muuhun sellaiseen:

Miksi/mistä   noi  "maalipensselit" ovat  saaneet  jonkunlaisen  ravinnelatauksen/muun  joka on aiheuttanut  niiden  kasvamis/jytkyn ?? Ilmat  ovat olleet  samanlaisia  kuten aina ovat kesällä  olleet,  aurinkoa ja vettä  sopivassa määrin. Ei  liikaa  kuivuutta, eikä märkyyttä. Siis  normaali kevät/kesä .  Vain yksi  seikka on erilainen  entisiin  keväisiin/kesiin verrattuina.

Taivaalla  kahden vuoden aikana  liihottaneet  lentokone-kemi/myrkky/kalio-vanojen  levittäjät. Jokainen  sen tietää (jo)  että  taivaalta  levitetyt  tahalliset  ns  gooorooonnaaaaa-jutut ovat  meille   ihmisille  jotakin pahaa/sairauksia   aiheuttavia , mutta samalla........ne  mahdollistavat (ko?)   luonnon/jytky/kasvuston/kukat/muut  nopean  kehittymisen. Nyt  näyttää siis siltä että minkä ihminen menettää, sen luonto  lisää/voittaa.

Ekku Mattila