tiistai 31. toukokuuta 2022

Heeeheeeheeeeeh.....kööh.

 31/5-2022.

Ekku Mattila.

Nasiiri.

Meedio.

Aikamatkaaja.

Clairvoyant.

Parantaja.

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

No päivää: Täällä ainakin sataa vettä kun sen kuuluisan Esterin erseestä.Ei meinaa  vesimäärä  mahtua  rännistä  alas  tulemaan. Tänään,on vissiin pakko, kirjoottaa  hiukkasen  iloisempaa  tekstiä/asiaa  ja se  tuloo ny  ihan kohta:

Kaksi veljestä oli  kaukana   suolla  lakkoja  keräämässä, kun ilkeä kärmes  perskulees  puraasi  toista veliestä, Simoa, joka oli kyykyssä  , suoraan  hänen  "tykkiinsä". Housujen  läpi. Simo  kovasti huolestui  ja sanoi  velielleen  Ossille miten kävi ja mihin kävi. Nooh , onneksi  Ossilla  oli  kännykkä mukana ja heti  112  soittamaan:

Piipi..piip....hätäkeskus.....miten  voin auttaa...

Simo: kärmes  puri äsken  veljeäni..hmmmmm..yhteen arkaan  paikkaan....miten pitää   toimia..

112: onko  lähellä  mahdollisesti  lääkäriapua..

S: eioo..ollaan  kaukana  suolla  ja  autommekin on    4 km päässä..

112:  seelvää....nyt  toimikaa  seuraavasti....Sinun  pitää  puristaa   pistoskohtaa  ja  imeä  pistoksen kohdasta  myrkky pois, välillä sylkien sen  maahan....imu,  sylkäisy, imu ja  sylkäisy  ja  niin nopeasti kun  ennätätte  sitten  lääkärin  puheille. Hän antaa  kärmesseemuria  potilaalle......toistan vielä....imu  pistoskohdasta ja  sylkääsy....muutaman kerran....muuten  veljesi  voi kuolla.

S:  kiitoksia  paljon   neuvoista..kiitoksia. Kääntyi sitten  veljensä puoleen ja  sanoi:  Sinä  kuolet...............sinä kuolet.

Ekku Mattila.