tiistai 10. toukokuuta 2022

Nasiiri Ekku Mattilan toinen opetus. Meedio Svea Rihnaun pyynnöstä. Näin olen kuullut.

 10/5-2022.

Ekku Mattila.

Nasiiri.

Aikamatkaaja.

Clairvoyant.

¤¤¤¤

Opin  tuntemaan  Helsinkiläisen  Meedion,  Svea  Ricnaun   vuonna  1976, keväällä, hänen  Töölössä  olevassa  kampaamossaan. Olin kerran käynyt  hänen  meediotilaisuudessaan, muistaakseni  Baldenin salissa, 1975, jossa oli  yleisöä   500-600  henkeä,  Oli  ihmeellistä   seurata  Svean  meediotoimintaa. Hän  tiesi/tunsi/kertoi/kaikki.  Käveli  silmät  suljettuna  penkkirivien  välissä, kädet  rukousasennossa, syvässä  transsissa,  kaukana  , jossakin, mutta  läsnä. 

Muutaman kuukauden  kuluttua  soitinkin Svealle ja kysyin että saanko  tulla  käymään ja hän suostui heti. Aamulla  noin  10,00  astuin hänen  kampaamoonsa, ensin pienen eteisen  kautta ja siinähän  Svea  oli. "Herra Jumala" hän sanoi. Oli   todella  hämmästyneen  näköinen , melkein  säikähtyneen, astui eteeni ja halasi  etten meinannut henkeä saada. "Ekku  ,  tunsin sinut  heti. ...voi  hyvä tavaton.....on maailma ihmeellinen.....en meinaa   silmiäni uskoa.....Ekku......olet   aivan samanäköinen, kun  pois  mennyt  poikani....juuri  tullaiset verkkarit hänellä  oli.....hiuksesikin....juuri samat....poikani joka  menehtyi  juoksulenkkinsä  jälkeen...kotiovelle......sydänkohtaus...voi  hyvä tavaton Ekku......minun on pakko  kysyä  sinulta.....annatko  luvan että adobtoin   sinut  henkisesti......annatko  luvan...suostutko....poikani  on tullut  takaisin.....kiitos  Jumalalle...kiitoos...".

Tästä tapahtumasta alkoi  meidän  ystävyytemme, joka  kesti  vuoteen  2007, jona  Svea  pääsi  ylös taivaan kotiin,  valon ja rakkauden  maailmaan. Hän  nousi  oli kirkas  ja  säteile. Rakkauden  voimalla.

Vuonna  1985  muutin Hesasta  pois, Jalasjärven  Ahonkylään, mutta  yhteydenpitomme jatkui  niin  kirjeitse, kuin myös puhelimella. Kerran ilmoitin  Svealle  muuttavani  Espanjaan, Kanadian  Saarille  mutta  hän kielsi  sen  jyrkästi. Älä  Ekku  muuta sinne. Se ei ole  hyvä paikka.  Älä muuta. Enkä muuttanut.Onneksi,....

Muistan aina Svean  antaman  hänen  testamentinsa minulle.  Muista Ekku  että  kun tulee  oikea  aika niin  jatka  tätä. Kerro  mitä sinulle sanoin.Lupaatko  sen  Ekku?.. Ja  minä  olen luvannut.  Ensimmäisen  /nasiirin testamenttini  kirjoitin  muutama päivä sitten ja nyt  tulee se  seuraava. Toinen, numero  2.

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Rakkaus on suurin voima   maailmassa. Rakkaus  on ikuinen, eikä  se koskaan häviä.Sanassa  rakkaus  on ylimaallista  energiaa, häviämätöntä henkistä plasmaa, valon  kirkkautta sekä  Jumalan  kosketusta.Minä rakastan sinua.  Siinä on taikasana/lauseet  joille  ei pahuus  voi mitään. Rakastan, rakastan, rakastan.Voima,  voima, voima. Tuhoutumaton  voima.Rakkaus ei koskaan häviä.

Seuraava on  sana  anteeksi. Sanassa  anteeksi  on hyvyyttä ja  laupeutta, laupeutta  ja hyvyyttä. Jos  pyytää anteeksi  ja  myös saa  anteeksi, kaikki  taivaan  enkeljoukot  taputtavat  käsiään. Niin  suurta  syntiä ei olekaan maailmassa, ettei sitä voi  pois  pyyhkiä jos  pyytää anteeksi.Anteeksi anto  on Jumalan  säätämä  perussuude. Anteeksi  pyytäminen  toinen. Nämä ovat    yksi  ja  sama  voima. Valtava  energia.  Hyvyyttä   täynnä.  Ihminen  joka  ei   tunne  anteeksiantoa   eikä anteeksi pyytämistä, ei  ole  henkisesti   elossa.  Sellainen on kuin kivikasa. Tunteeton  möhkäle. Sielullisesti  hengetön . Tyhjä  kuori. Eloton. Tunteeton  olio. 

Henkilö jolle  esitetään anteeksipyyntö ilostuu kuulemastaan. Kun hän  antaa  anteeksi  hänen  sydämessään avautuu  lämmin  sopukka, ,kukkien   täyttämä, kuin pieni  paratiisi, rakkauden ihmevoima. Hän  tuntee  ja  tietää nyt , että  antaaksipyytäjä  arvostaa  häntä  ihmisenä  ja  anteeksipyytämällä  todistaa  sen myös.  Kun saa  anteeksi kaikki   viha  ja  epäsopu  katoaa  hetkessä. Kuin mustat  pilvet  katoavat taivaalta  ja  aurinko alkaa  jälleen  paistaa. Täydeltä terältä.

Muistakaa  myös, sanoi minulle  Meedio  Svea  Rihcau.  Henkilö joka  ei  anna anteeksi, ei  ole  tässä maailmassa  hengellisesti. Jos niin  sinulle  käy, sanoi  Svea,  niin  älä piittaa  siitä  Ekku. Tärkeintä  on oma  anteeksipyyntösi ja jos  siihen ei  suostuta, niin  anna  hänelle  anteeksi. Hän ei tiedä mitä tekee .

Muista myös  Ekku:  Vaikka  olisi kuinka  pahoja  ihmisiä maailmassa, niin  rukoile  heidänkin puolesta. Ekku,  rukoile ja  rukoile. 

Venäjän  Vladimin  Putin:  Tämän  kirjoitukseni  lukijat,  jokainen  teistä, jokaikinen  muistakaa: rukoiltaa  Hänelle  taivaallista  anteeksiantoa, kaikesta  hänen  tekosistaan huolimatta. Rukoilkaa  Putinin  sielun puolesta.. Hän ei tiedä mitä  tekee.  Vain  anteeksiantanminen  voi auttaa  koko  maailmaa ja  nyt kun  Putini  tekee tavatonta  tuhoa.  Putin  saattaa   tuntea  sisällään, syvällä  sielun  sopukoissa rakkauden  lämmintä  hehkua.  Ylimaallista  rakkautta.  Jumalan  voimaa. Rukoilkaa  sitä  Putinille. Se  menee kyllä perille. Pikkuhiljaa.  Vähä  vähältä. Vääjäämättömästi. Sellainen on Jumalan ihme. Rakkaus  voittaa  pahan. Rakkaus on ikuinen.

Ekku Mattila.