maanantai 30. toukokuuta 2022

Nasiirin opetus numero 4:

 30/5-2022.

Ekku  Mattila.

Nasiiri.

Aikamatkaaja.

Meedio.

Parantaja.

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Iltaa teille.  Kuukausi sitten luokseni tuli  todella sairas  asiakas/ihminen. Hänellä oli  avustaja joka melkein  joutui nostamaan  sairaan  meille  ulkoportaita , asiakashuoneeseeni  ja   ilmoitti:

Olen   aivan pian  kuollut. Sairastan pahaa  haimasyöpää ja  lääkäreitten  puolesta  mitään ei ole  enää tehtävässä. Minulla  on elinaikaa  enää     parista  viikosta- kuukauteen-kahteen.Olen vasta  65  ikäinen  ja  haluaisin elää  vielä. Mitä sanot Ekku?  Onko mitään toivoa?. Asiakas  oli todella  sairaan näköinen. Kun näin   hänet eilen hän oli  sirklaamassa  puita  tulevaksi  talveksi  ja  jo nyt pirteä ja energinen.  Hän oli  10000  kertaa  paremman näköinen kun kuukausi  sitten  käydessäni luonani.

Mittasin  hänen auransa, joka oli todella  huono,  vain muutaman sentin enää.Normaali auran korkeus pitäisi  olla  noin  30-50 senttiä.Mitatessani  hänen auraansa    rukoilin  mielessäni  sairaalle  parannusta, voimaa  ja  rohkeutta. Annoin  myöskin  Jumalan  parantavaa   energiaa  käteni  kautta. Noin  10 minuttia ja sitten  kirjoitin  ohjeen hänelle:

Mene  heti  ostamaan:

Havupuu-uutejuomaa. Kari Hertuan  kehittämää. Juo sitä  vähintään pullollisen päivässä. Mieluiten  kaksi. Juo  sitä päivän aikana  .

Sitten  hanki  vitamiini  Formula  nelosta.  Rasiassa  on  90  pilleriä  ja  ota yksi  joka  aamu.

Kolmanneksi soita  Helsinkiin  apteekkiin  ja pyydä heitä valmistamaan  sinulle  nestämäistä  Jodia.  Joka ilta  sivele  ennen nukkumaan menoa  haiman kohtaan  muutama  pisara. Näin teet  kaksi  kuukautta  ja  tulet  terveeksi. Kerroin  myöskin hänelle sekä tässä  ja nyt  somen kautta, ettei tälläisessä  vitamiiniohjeen antamisessa ole  mitään  väärää  lääkärin  ammatin  harjoittamisesta, eikä  puoskaroimisesta.  Tarkistin  tämän  tutulta  lääkäriltä. "Anna  mennä  vaan, hän sanoi  minulle.  Ehdottamasi  vitamiinit:/Jodi ei  ketään tapa."

Nyt te  siellä: Jos teillä  on tuttuja esim  pahan  syövän taikka  vastaavan muun sairauden  runtelemana, eikä heille ole  enää  lääkäreiden   puolelta  annettu  mitään toivoa, niin  ottakaa  kirjoittamani  ohjeet  talteen  ja  antakaa niiden tehdä parannustehtävänsä. Niin kauan  kun on toivoa, on myöskin  elämää.

Ekku Mattila.

Osoite:

Perkiö- Kalantie  155.  

61850 Kauhajoki.