lauantai 21. toukokuuta 2022

"Pahhaaa suuuttaaa ken pelekääsiiii.."

 21/5-2022.

Ekku Mattila.

Nasiiri.

Aikamatkaaja.

Clairvoyant.

¤¤¤¤¤¤¤

Huomentapäivää: On se aika jännä  juttu. Nimittäin ollessani  tänään ns peltolenkilläni, näin  noin  50 metrin  päässä  kaksi  sutta. Niistä toinen  alkoi  uhkaavasti, etten  sanoisi, kiertää  minua  kohti  viistoon niin  etten olisi enää päässyt  takaisin  sitä peltoa pitkin, josta olin tulossa  kotini  suuntaan.Sen  ja  minun  väliini olisi  niin tehden  jäänyt  vain sen metsän reuna, josta  sudet  tulivat.  Kyllä  täytyy sanoa että  noi  perot ovat sitten eteviä  saalistajia.  Jos olisin ollut ns  mettän muu  eläin ja tehnyt kuten se  susi  aikoi , olisin  nopiaa juossut  "pelastavaa"  mettää  kohti, jossa  kenties olisi  ollut eneekin  noita  susia.

valmiina  nappamaan mut  suihinsa........narsk..narks....kääääääääääääähkgkrh..

Se jännä juttu oli tämä: Minulla ei ollut  tänään "sattumalta" kännykkää  mukana, koska  päälläni ollussa  "asussa"  ei ollut  minkäänlaisia  taskuja....köh.......noh seuraavan kerran  ettin  jonkunlaisen  pienen  nahkaasen  pikkulaukun  jossa on hihna että saan sen pirettyä  kaulassani  valamiina ja känny siellä sisällä.....juu.

Tälläkertaa  pääsin ehejin nahoin.  Toki  tiedän sen  ettei susista  ole vaaraa, ainakaan  vielä.  voipi  olla  että  siellä mettänreunassa oli lymyssä  susien  keväisiä pentuja, taikka  koska  ne sitten on synteekkään  ja  nyt   vanahemmat   opettivat niitä  kersasusia mettästyksen    kommervenkkeihin. ?

Ekku Mattila.