lauantai 29. kesäkuuta 2024

Kaskas Ekkua.........ny se höpäjää ufoista.....mees siitä pöhkö jo maate....muista yölääkkeesi.

 29/6-2024.

EKKU.

Myöhäisiltaa:  Olin  äsken taivasta  vähä kuvaamassa josko  olisin saanut  kännykkäni kuvaan ufoja, muttei se tänään  onnistunut. Muutenkin  nyt on ollut sellainen, meinaan  minulla, 6 kuukauden  "kuiva  ufokausi" ja se näköjään jatkunee edelleenkin. Somessa on  kymmeniä tuhansia  ufokuvia ja  suurmmasta  osasta heti näkee niiden olevan  huuhaajuttuja. Suurin virhe  jotka  tekee  jaatessaan  ufokuvia, sellaisia  jättimäisiä  emoaluksia, joissa on  satojatuhansia  humanoideja, on ikkunat.  Eihän  ufoissa ole KOSKAAN   ikkunoita. Ne ei  sellaisia  tarvitse..

Syy: Ensinnä  suurin  osa ufoista  on  koostunut   energia-valovoima-mangneetti-aika-avaruusvoimasta  itsessään ja ovat tavallaan  eläviä  olentoja, tuolta  jostakin  ja  suurin  osa  merten pohjalla ja  koska  kuuhan on ontto ja  ollut asuttuna  satojatuhasia  vuosia, sen   sisällä. Ne  energia-mangneetti ufot  syntyvät  tuosta noin  vain  ja katoavat  kuin  ns  salamaniskusta.  On ollut  monta  vuotta  ihmisten näkökentässä  ufoja jotka  ovat  ihan  tavallisen pilven  näköisiä-kokoisia. Sen huomaa  jos taivasta  on tottunut  tarkkailemaan  "sillä silmällä" siitä, kun joskus isokin  pilvi menee  päinvastaiseen suuntaan  kun toiset ja taikka  pysyy  paikallaan  vaikka  on kova tuuli. Itse  nähnyt-kuvannut-kokenut.

Koettakaa  , kun ja jos  näette sellaisen  paikallaan olevan  pilven, esittää sille  "toivomus" esim  käännyhän  nyt  toiseen suuntaan, taikka  laskeuduhan alas, taikka  pyörihän  hiukan ja takaan hämmästyksenne olevan suuri, kun  pilvi  totteleekin  käskyänne.

Tälläistä nyt...22,00...vanhaa aikaa.

Meen maata kohta. Öitä.

Ekku  Mattila.

alias: Jukka Pekka.

Nasiiri.
Meedio.

Clairvoyant.

puh: 0466840923.