sunnuntai 30. kesäkuuta 2024

Kreikassa 1984 mun kintuilleni mummut räki ja miehet näytteli kurkunkatkaisumerkkejä. Minäpoika kummastelin ja selvishän se räkätouhu.

 30/6-2024.

EKKU.

Terve taas.Tein  hetki sitten 30 kilsan , nyt polokupyörälenkin, oli 3:as  tänään,  ja, kuten  aina, pakkaa samalla  vanahoja asioita  mieleeni  tunkemaan. Nimittäin kun olin  Kreikassa  1984 keväällä ja  heti samana päivänä  menin Myconoksen  pikkukaupungille  kääppäälemään, ylläni  USA  paita, niin:

Heti ekamunno  kun vastaani  tuli,  räkääsi  kinttuihini   komian  räkä-pläjän jota  kauhiasti  ihmettelin. Kun niitä  räkijöitä alkoi   tulla eneekin, niin  koetin  mennä  vähän sivumalle räkiä  väistellen, mutta samaa  jatkui   sielläkin.Mummut   räki ja  samalla  näytti jotakin  käsimerkkejä, joka selvisi  etä ne  on samaa kun  isossa  maailmassa...keskareita.  Miehet mutaji  jotakin ja näytti  kädellään  kaulaansa....ja minä yhä että mitä ,,,,piiiiiiip....ttua. 

Illellamma kun menin Thomas hotelliini niin  portsarilta  asiaa-räkijöitä  mä kysyin  ja hän sanoi kauhistuneena...voi  herranen  aika kuule.....kumma  kun oot yhä  elossa.....täällä  on parin viikon aikana löydetty kuoliaaksi  hakattuina  3  turistia.......ja  syy:

Sun  ylläsi oleva  USA  paitasi. Nimittäin  kuukausi sitten  laiturissa oli  isoo  sotalaiva Amerikasta, jossa oli  nuoria  kiimaisia  kolleja  muutama  sata ja  sen   parin päivän aikana kun se laiva kökötti satamassa, kylillä  raiskattiin  useita  nuoria  tyttöjä....  Kun  liikuit  tuo paitasi  ylläsi, niin   jokainen  vastaantulija  luuli että kuulut  samaan USA raiskauspuljuun.  Paiskaa heti   tuo  paita  roskiin. . Heti pois."

Ekku Mattila.

Alias: Jukka Pekka.

Nasiiri.

Meedio.

Clairvoyant.

Puh: 0466840923.