perjantai 26. maaliskuuta 2021

Hellanen aika sentään !! iiiihaaaan vaaahinkoosssaaa lykin lylyä 4x4 km.Ettei vaan se halsraseemiinjokutaauutii oo iskenynnä?

 26/3-2021.

Ekku Mattila.

Aikamatkaaja.

Clairvoyant.


Huomenta fb-kansalaaseet.

Heräsin tänään tapani mukaan  jo  04,30  ja   heti lupasin ittelleni että jospa, kun  vähän ilimat kirkastuu, niin meenpäs  hiihtämhän tuonne  lumisille  pelloille  ja  siispä noin  1,30   tuntia  sitten sen teinkin.Juu..juu....Ei Rauman  flikan  tartte  yhtään  liikaa peliätä . koko  aijjan minulla on se plääkärien  antama hiihtokielto...."älä mene  sinne  raskaalle  hiihtolarulle  enää"  ja  senpä  takia  teinkin seuraavan offensiivin: Olen aina,  mitä   olemme täällä Kauhajoella  asuneet, aina talavella tehnyt   3 eri latua. 15 km....8  km  sekä  4 kilomeeteriä. Mikäli  keli on ollut oikein hyvän, niin  lykin lylyä  sen 15 km  ja  joskus sen kaksikin  kertaa peräkanaa.  Jos  keli  on ollut sellaaneen suht/koht niin  8 km ja sitten jos keli on torella  aatanan huanao ,sekä  sen 4 km. 

Nooh.....tänään oli TORELLA  hieno/hyvä/ilma.sekä keli että  päätin  hiihtäväni  vaan, koska  mullahan  meinaa tua  syränpumppuli   takuta, niin  hiihrän  4 kilomeeteriä. Kaikenhuippuna  hanki kantoi  täysin tällääseen  75 kilooseen  kohtapualiin  75 ikääseen   ukon  ja  voi kauhia paikka  kuulkaas  !!!!???  Koska  se  4 km meni  tuosta vaan  muutamalla  liukupotkua, taikka ainakin sille  tuntui (köh) , niin  siinä  pualinuaruuren  innossani hiihrinkin  täyysiiiiiin  "vahingossa" sen  4 km kahteen kertaan.    Oli se  torella   hien...eiku  katala  erehrys kertakaikkiaan.  Oli se, mutta  , saatta olla  varmoja sille,että  voi poijaat ja miksei  flikakkin  tuntuu tualla  syränalas  sillai  torella  mukavalle, ainakin  jossen  ny  taas  sitä  syränkohtuullista, eiku kohtausta saa. Mutta......se SATAvarmaa  on se ja takaan ja alleviivaan  tämän , koska  aika  hyvin itteni mä tunnen ..: Jos  kiikkumatualiini ,  "tuleen   jään makaamaan", niin  se  olisi    aikamatkaaja/  clairvoyant- Ekku  Mattilan  totaalinen  loppu. Finito...flonks....kops.

Ekku Mattila.