keskiviikko 13. lokakuuta 2021

Aika 13/10-2021. Paikka Kauhajoki-Perkiö-Kalantie. "Maranata".

 

EFFATA.
👽👽


Keskiviikkoa teille.
Tämänaamuinen peltomettälenkki tänään. Oli kova sumu ja kesti sen 1,5 tuntia jonka tallustelin luonnossa.Kohta luuraan ottamiani kuvia taivhalta ja näköö oliko siellä mitään liikettä.
¤¤¤
Mutta suurin ylläri/tapaus sattui mulle ennen lenkille menoani noin kello 07,20 . (vanhaa aikaa) Vein silloin roskapussit polttopaikkaan (joka on kuulkaas ankarasti kielletty laissa) siihen varatulle paikalle ,eikä mulla ollu kännykkää/kameraa mukanani ja ............. ollaalaaaaaaaa..!!??...jee !!
¤¤ Kovaa kyyttiä juaksin takaasin tuphan ja otin kamerani käteen aikomuksena ottaa "siitä" kuvan/pari, muttei "sitä" enää missään näkynyt.
Tämän aamuusen lenkkini aikana otin ainakin 100 kuvaa ja toivon melekeen hartasti että "se" tulisi kuvaan . Noin 4 tuntia olen miettinyt ja torella kovaa, että mitä teen "sen" tapauksesta ja tulin siihen tulokseen etten, ainakaan vielä "siitä" mitään näin somen kautta/julkisesti kerro. Hulluna pitäisivät.Luultavasti ja sen teenkin, kerron ainakin "siitä" lähipiirilleni, jo sen takia, koska tapaus on/oli todella mahtava.
¤¤
Nyt toivon että se tapahtuisi uudelleen . Toivon todella hartaasti....Tiedän olevani ns otettu/valittu/ ja tämän takia kiitän ja kumarran "höyhenjoukkoa".
👽👽👽👽👽👽👽👽👽👽👽👽👽🥰



Ekku Mattila.
Nasiiri.
Aikamatkaaja.
Clairvoyant.