lauantai 9. lokakuuta 2021

Pontikka/metanoli eivät sovi yhteen. Tulee ruumiita pahimmassa tapauksessa.

 9/10-2021.

Ekku Mattila.

Aikamatkaaja.

Nasiiri.

Clairvoyant.

¤¤¤:

Vuonna  1975   kun asuin   Espoon Matinkylässä   puhelimeni  soi  jossa  oli    tuttuni (sanotaan häntä vaikka Erkiksi)   läheltä Seinäjokea ja hän pyysi humalaisella äänellä että tfguukko Eghkku gkäymgään, mufglla  olifgsi  myygftävääh..........sanoin että sopiiko  että tuunko jo huomenna  jo  varhain kuten mulla  tapanani on . Ja niin  tapahtuikin.

Seuravaana  aamuna olin yhyren  juoksijapatsaan kohoralla, josta  käännyin    vasemmalle  pientä koivukujaa  pitkin ja taas  vasemalle jossa  oli  Erkin     tupa, mineriitillä  verhooltu ja sen pihapiirissä  matala  automaalamo jossa   Erkin vaimo    "Eeva"   töitä teki,  kun oli  selvänä.Muuten ei.  Kello oli  noin  06,00  nurkilla  kun  tupaan  astuin, taikka meinasin niin tehdä.  Kummastelin että  miksi  ovi ei aukene mulle, oi miksi ja  revin ulko-ovea  muttei  se  auennut.  Kiinni  pysyi. Meinasin  justinsa    pois lähteä    kun  talon naapuri siihen  tuli , päivää  sanoi ja  lausui: "  Sinne  ei saa nyt mennä....poliisit on kieltäneet......ne  tuloo  muutenkin kohta  tekemään lisätutkimuksia  ..... kaksi    ruumista   tuolla  oli....veivät pois....yksi  mies ja yksi nainen .....kuolivat."

¤¤¤

Myöhemmin  luin    rikospoliisin  mukana lehdestä  että  Erkki  oli  ampunut  naapurinsa kuoliaaksi  samaisen    illan/yön  kestäneissä   ryyppäjääsissä,  ja Erkin vaimo  oli  kuollut yön aikana  alkoholi/metanoli myrkytykseen. 

Ekku Mattila.