sunnuntai 31. lokakuuta 2021

Ufoko ???

 

Täälä ketään muita näy.
MORO.
👽👽
¤¤¤..mutta !!
Tulin äsken peltolenkiltäni ,pimeessä jo lähdin kuten huomaatte ja tapani mukaan näppäilin heti alussa muutaman kuvan taivaalta. Ensin otin tuosta puskasta kuvan salamalla ja sitten ilman salamaa loput.
¤¤¤
Äkkäsin näkökentässäni liikkuvan outoja valkoisia niinkun ohuita vaaleita lakanoita, jokka äkkiä tuli ja heti katosivat. Ja euikun kuvaamaan mettänreunaa/taivasta.
¤¤¤
Kun tulin kotia ja kuvia heti luuraamaan.....ja....kun, varsinkin yhtä kuvaa suurentaa, tulee esille 3 suurempaa kirkasta palloa, sekä yksi pienempi. Heti huomaa niiden olevan taustalla olevan puiden , noin puolivälissä, vähän ylikin.
¤¤¤
Siis:???
Mitä noi olivat/ovat? Kävelin , niistä tietämättä noin 100 metrin päästä, vasemmalta puolelta, Vaskivuoren tuvan kohdalta, talosta noin 100 metrin päästä. Jännä juttu on se etteivät Jarin koirat päästänet ns ääntäkään.Yleensä ne haistavat/vaistoavat/näkevät , juuri pelloilla liikkuvat, niin hirvetkin, kuin myös minut ja haukkuvat kovaa. Nyt koirat olivat hipihiljaa.
¤¤¤
Jos koirat pelkäsivät? Noita kummia valopalloja ?
Sanokaas tekin ny jotakin.
¤¤!!!¤¤¤
Yksi mielenkiintoinen lisäpointti tulee lisää: Meirän kissi, joka tuli meille ns kyliltä/jostakin asumaan tämän vuoden Huhtikuussa, huusi/naukui/monkui kovalla hätäisellä äänellä kun olin menossa pellolle kävelemään. Se yritti (taas) estää menemiseni pellolle. Ikäänkuin olisi aavistanut/vainunnut siellä olevan jotakin vaarallista..(?)




31/10-2021.
Ekku Mattila.
Nasiri.
Aikamatkaaja.
Clairvoyant.