sunnuntai 9. tammikuuta 2022

Uffolaaseet suuttui vissiin ampumiamme uuden vuaren raketteja ?..köh.

 9/1-2022.

Ekku Mattila.

Nasiiri.
Aikamatkaaja.

Clairvoyant.

¤¤¤¤

Heheeeeehg.....totanoin:  Kuten kaikki  tietää  että uusi  vuosi aloitetaan  jumalattomalla  rakettien/ym  jytkyäänillä, kello   24,00  paikkeilla.  Myös  meillä oli  muutama  raketti ja ne ammuimme  taivahalle  aika tarkkaan  23,52  ja ja ja ja... Kesken kaiken   tämä meidän, varsinkin  kohta, meni  äkkiä  täysin pimeeksi, ei näkynyt  mitään  7 minuuttiin  ja sitten  sähkö  tuli  ns ittekseen  takaasin.  Olimme  hetken aikaa  suut  auki  ja  seuraavana pävänä  tuli  vissiin selitys.

Tuttavani,  ammattimainen  sähkömies,  jo 33  vuoden aikana  soitti   uuden  vuoden seuraavana  aamuna  jo  kello  08,00  ja kysyi :   

Oliko  teillä tasan  7  minuutin  sähkökatkos eilen joka alkoi  23,52  ja mä sanoin  että oli.

T; olin siihen aikaan  pihalla  josta  on suora  näkymä meille  päin, noin  13  km päässä ja  kummastelin  outoa  suurta  aika  valaisevaa  palloa  meidän  suunnalla. Se   oli hyvin  korkealla ja heti tajusin  ettei  se ole mikään raketti, koska  sen  valo kesti   muutaman minuutin  ja  sitten  hävisi. Ja kun kuulin  seuraavana  päivä  että  sielläpäin oli  ollut  kummallinen  sähkökatkos, joka kesti  7 minuuttia  ja jonka  syystä ei kukaan, ei edes  ns  kunnallinenkaan  ns  sähköverkko  ei  osannut sanoa sen syytä. Missään ei mennyt mitään rikki, kuten yleensä tapahtuu.  Sähkö oli vain  kateissa  7 minuuttia  ja  tuli ittekseen takaisin.

E: Heti  tiesin, kun sähkö  täällä  katosi  mistä se johtuu. Juuri  täälläpäinhän ja  aika tarkkaan  meidän taivaan yllä  on näkynyt  viimevuoden Maaliskuusta  niitä  uffoita ja joita  olenkin  kuvannut  noin  130 kappaletta ja  eri  mallisia.  Olemme  "olleet"  "hyvissä väleissä"  niiden kanssa, mutta  ..mutta...ny  ei.

"Ne"  luuli kun  täällä alettiin ampumaan   24,00   nurkilla, pitkin  taivasta, että  sussiunakkoon..... ny  Ekku  on tullut  täysin hulluksi  kun   rupesi   meitä  kohti ampuumaan ja  vastavetona  ne sammutti  täältä   sähköt.........7  minuutiksi. Jos  se  sähkökatko oli niitten  torjuntakeino  ?  heh.

Tämä on  sellainen  pualihuumorintajuinen  kirjoitus  mutta  ......sen  uuden vuoden  23,52  jälkeen, meidän taivas on ollut  aikalailla  hipihiljaa. No  tänään  aamulla  varhain sain  sen  kirkkaan  taivaan  "lapamadon"  kuvattua , mutta  ......heh....ottiko  "ne"   nokkaansa  kun saivat mustaa  ruutia  naamalleen....heheeehheheheheheeeeggeeg..? Äläkää  hyvä  uffolaaseet  leikistä suuttuko. Tulukaa  taas takaasin. me emme  ammu enää  raketteja...hetkeen aikaan.

Ekku Mattila.