lauantai 15. lokakuuta 2022

Kadonneen naisen etsintä"kokeelu". Myöhemmin tarkemmin.

 15/10-2022.

Ekku Mattila.

Nasiiri.

Clairvoyant.

¤¤¤¤

Päivää:  mulloli asiaa hiukan Alahärmään  tänäään, siellä piipahdin ja taakasintullessa koukkasin kohti meteoriittikraaterikylää , kohti   Kauhavan Pelkkikangasta, jossa   katosi  vanhahko   nainen noin 2 kuukautta sitten kun tuhka  tuuleen. Km  täältä tuli  sinne yhteensä  noin  290. Juu.

Etsin ja löysin  kadonneen  niin kylän, kuin myös hänen  talonsa,  sekä  sen tien josta  hän lähti marjaan ja  puuuuuuf..sinne  tielleen jäi.Myös paikka  näytettiin  jossa  löytyi hänen  punaaneen  villamyssy. Sen kohdalla  oli  pajunkissoja  ja yksi oksa on mukana kuvassa. Terveisiä  vaan.

Löytyi myös  "hengen" avulla se  tie  joka vei mettään, noin  3 km päästä  naisen  tuvasta. Siitäkin laitan muutaman kuvan tähän  nettiin. Koska  tämä  reissu oli sellaanen ns  tutkimusluontoinen, seuraava   tulee olemaan itse  kadoneen etsiminen, noin  3-4  viikon   päästä.  Jännä asia oli että ikäänkuin"sattumalta"  oli tien vieressä auto, jossa  istui nuorehko mies jolta   sai  ensinnä  sen  tiensuunnan  jota pitkin nainen  lähti, että   paikan  josta  se  sininen  myssy  löytyi.  Tuntuu   vahvasti sille että  miehen/näkyminen  oleminen ei ollut sattuma, jo  sen takia, koska  kysymykseeni  mistä päin  olet  hän sanoi  tuolta muualta.

Jees.

Ekku Mattila.